Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mayko78

Tek Tabanca...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,520
14,124
113
Sağlığımız yerinde olsun yaw, para pul gelip gecici kanka, hallolur onlar birsekilde
Vallaha öyle hepsi geçici ağa Allah elden ayaktan düşürmesin kurban oldugum

• Sevdim
Tepkiler: ngu

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,610
3,316
113
Gördün fatih hoca acıklamaya gerek var mı 😂
Laaa boswer bee hayro konu kapanmis gitmis, bas kabahat sende ama boq mu vardi ortaya iddaa attin 😅 ordan tartisma cikacagi belliydi zaten bilemezsin adam dogru soyluyorda olabilir, dedigim gibi ben olsam şaakkkkkk şırrrrrankkk diye yapıştırdım görseli kardesim bütün tartismalara son verirdim 🤣 ama herkesin yapisi farkli tabi

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,477
1,230
113
Laaa boswer bee hayro konu kapanmis gitmis, bas kabahat sende ama boq mu vardi ortaya iddaa attin 😅 ordan tartisma cikacagi belliydi zaten bilemezsin adam dogru soyluyorda olabilir, dedigim gibi ben olsam şaakkkkkk şırrrrrankkk diye yapıştırdım görseli kardesim bütün tartismalara son verirdim 🤣 ama herkesin yapisi farkli tabi
Ya kardes hala anlamıyorlarmı adam az önce konu açmış 30 k basacak site bılamıyo öğlen 50 basmış dümen neyse orası ilgilendirmiyor beni
Ortada bir iddia var koca adam bunlar hala diyorum benim muhataplarım bana çin ligine 50 k lık kuponu göstersinler anında 10 k atıyorum saniyesinde atmayanı … ne isterseniz yağın aha sözüm
Ama kupon yoksa 1 k verilecek burada zevkine hayır rolü yapılcak bu kadar
Hee verilmezse ne mi olur derseniz ne olacak 1 k lık etmeyenleri görmüş oluruz
@Mrlbra hala hariç bu işten çünkü daha cvp vermedi o şuan olayın şokunda gelsin cvp versin bakarız 😂

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,610
3,316
113
Ya kardes hala anlamıyorlarmı adam az önce konu açmış 30 k basacak site bılamıyo öğlen 50 basmış dümen neyse orası ilgilendirmiyor beni
Ortada bir iddia var koca adam bunlar hala diyorum benim muhataplarım bana çin ligine 50 k lık kuponu göstersinler anında 10 k atıyorum saniyesinde atmayanı … ne isterseniz yağın aha sözüm
Ama kupon yoksa 1 k verilecek burada zevkine hayır rolü yapılcak bu kadar
Hee verilmezse ne mi olur derseniz ne olacak 1 k lık etmeyenleri görmüş oluruz
@Mrlbra hala hariç bu işten çünkü daha cvp vermedi o şuan olayın şokunda gelsin cvp versin bakarız 😂
Valla iddaya ben girmis oldaydim verirdim kardesim o konuda haklisin, soz namustur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...