- 5,907
- 7,917
- 113
He o zaman devam fightboş muhabbet kardo yine para mevzuları aw 🤣
He o zaman devam fightboş muhabbet kardo yine para mevzuları aw 🤣
Mustoooo rüyana girer Allah mufaza aklını kacirirsin mustom aman aman aman@Mayko78 de katılsın yarışmaya
as, maykodan şikayetçiyim son zamanlarda forumda aktif değilSelam aleyküm
Anamm nasıl olur buğğğ @Mayko78 ablamas, maykodan şikayetçiyim son zamanlarda forumda aktif değil
Kanka nabtin 30 oran yok sen yoksun bende yokum 😁😁😁as, maykodan şikayetçiyim son zamanlarda forumda aktif değil
Ablaaaa buralardayiz be kahramanlar fazla görülmez 😁😁😁Anamm nasıl olur buğğğ @Mayko78 ablam
Sorma kanka vaziyetler hic hayra alamet degil yatislardayiz 🤣Kanka nabtin 30 oran yok sen yoksun bende yokum 😁😁😁
Yaprak kimildamiyor bu ara ağacım maçlarda vallaha öyle böyle değil 😁Sorma kanka vaziyetler hic hayra alamet degil yatislardayiz 🤣
Sağlığımız yerinde olsun yaw, para pul gelip gecici kanka, hallolur onlar birsekildeYaprak kimildamiyor bu ara ağacım maçlarda vallaha öyle böyle değil 😁
Vallaha öyle hepsi geçici ağa Allah elden ayaktan düşürmesin kurban oldugumSağlığımız yerinde olsun yaw, para pul gelip gecici kanka, hallolur onlar birsekilde
Gördün fatih hoca acıklamaya gerek var mı 😂Selamlar kardeşim
Laaa boswer bee hayro konu kapanmis gitmis, bas kabahat sende ama boq mu vardi ortaya iddaa attin 😅 ordan tartisma cikacagi belliydi zaten bilemezsin adam dogru soyluyorda olabilir, dedigim gibi ben olsam şaakkkkkk şırrrrrankkk diye yapıştırdım görseli kardesim bütün tartismalara son verirdim 🤣 ama herkesin yapisi farkli tabiGördün fatih hoca acıklamaya gerek var mı 😂
Ya kardes hala anlamıyorlarmı adam az önce konu açmış 30 k basacak site bılamıyo öğlen 50 basmış dümen neyse orası ilgilendirmiyor beniLaaa boswer bee hayro konu kapanmis gitmis, bas kabahat sende ama boq mu vardi ortaya iddaa attin 😅 ordan tartisma cikacagi belliydi zaten bilemezsin adam dogru soyluyorda olabilir, dedigim gibi ben olsam şaakkkkkk şırrrrrankkk diye yapıştırdım görseli kardesim bütün tartismalara son verirdim 🤣 ama herkesin yapisi farkli tabi
Valla iddaya ben girmis oldaydim verirdim kardesim o konuda haklisin, soz namusturYa kardes hala anlamıyorlarmı adam az önce konu açmış 30 k basacak site bılamıyo öğlen 50 basmış dümen neyse orası ilgilendirmiyor beni
Ortada bir iddia var koca adam bunlar hala diyorum benim muhataplarım bana çin ligine 50 k lık kuponu göstersinler anında 10 k atıyorum saniyesinde atmayanı … ne isterseniz yağın aha sözüm
Ama kupon yoksa 1 k verilecek burada zevkine hayır rolü yapılcak bu kadar
Hee verilmezse ne mi olur derseniz ne olacak 1 k lık etmeyenleri görmüş oluruz
@Mrlbra hala hariç bu işten çünkü daha cvp vermedi o şuan olayın şokunda gelsin cvp versin bakarız 😂
Ağzın bal yesin senin yaa helal olsun başka birşey demiyorum sanaValla idda
Valla iddaya ben girmis oldaydim verirdim kardesim o konuda haklisin, soz namustur
Ağzını öpiyim deAğzın bal yesin senin yaa helal olsun başka birşey demiyorum sana
Senimi kıracam etem şener usulu her yerinden öpüyorum 😘😘Ağzını öpiyim de