- 13,485
- 13,499
- 113
Şu gözü kırtpma aw ansYok agam ciddi diyorum para senin köpeğin olsun bizim için konu dediğim gibi dümenci ayıklamaktı konu kapandı benim için 😉
Şu gözü kırtpma aw ansYok agam ciddi diyorum para senin köpeğin olsun bizim için konu dediğim gibi dümenci ayıklamaktı konu kapandı benim için 😉
Anlaştık mı hesabına alala 😅ben de hemen kuruluyorum böyle elim ayağım titriyor birisi bana atınca![]()
tamam kanka sorun yok anlaştıkAnlaştık mı hesabına alala 😅
1k almak ıcın 40 takla atıyor bız iddaa ya gırnedık kendısı actı konuyu 5x1k dıye sonra lafı cevırdı yoksa sız verın dıye 8 saatır kafamızı sıktı 4 yasındakı kız çocuğu oyuncak istemez bu kadarYav burda birbirinize verdiğinizi dillendirmeyin agalar herşey şaka bi yana bu hoş değil
Olum hayal alemindemi yaşıyorsun sen adımı görüyon leyla senin bir kuruş mefatin olmadan su konuda birine 1 kuruşun geçer mi geçen varsa yazsın görelimPırt 1600 ararken bız verdık ozaman bu kadar uzun sıır yazmadın bana ptr 😀😀
Varsa 5x1 k vercen mı erkekOlum hayal alemindemi yaşıyorsun sen adımı görüyon leyla senin bir kuruş mefatin olmadan su konuda birine 1 kuruşun geçer mi geçen varsa yazsın görelim
Babam hasta akşam yol parası lazım atm var orda atıcam derse akşam atıcam derse akşam at derım muckMillete 250 atmış çarşaf çarşaf yazıyodun geçen senden alanın kendine saygısı yoktur dilenciden alınır senden alınmaz geçen biri dedi adama 200 vermiş akşamı istemiş ya
Kime verdin mrlbra mı barriosamı nogatuya mı bunlarda sen mi fazla verdin hadi cevap verVarsa 5x1 k vercen mı erkek
İyi gecelerHayırlı Cumalar Beyler geceniz güzel olsun
Ptr ulan 1 dağıtım yaptın esır aldın konuyu adam gıbı adama yaptıgım guzellıgı sölemem burda senınkını soledım çünkü 3 kere nıc degıstmıs cocuksunKime verdin mrlbra mı barriosamı nogatuya mı bunlarda sen mi fazla verdin hadi cevap ver
Sanada @Mrlbra dostİyi geceler
SaldımTartışmayın yav boiverin gece gece
Hayroda 20k var 1k atmıyorParasızlık bizi sinir ediyor
Gaddar kerim