Mülo bu saatten sonra seninde ondan bir farkın yok haberin olsa kalıbının adamıysa atsın kuponu ben o 3 kişi 900 verecem hadi görelim siziKurunun yanında yaş da yandı. Ortalığı karıştıran 2.3 kişi vardi onlara sitem edin. @Mamoste haklı
Mülo bu saatten sonra seninde ondan bir farkın yok haberin olsa kalıbının adamıysa atsın kuponu ben o 3 kişi 900 verecem hadi görelim siziKurunun yanında yaş da yandı. Ortalığı karıştıran 2.3 kişi vardi onlara sitem edin. @Mamoste haklı
Lan seni hep dellendiriyorlarMülo bu saatten sonra seninde ondan bir farkın yok haberin olsa kalıbının adamıysa atsın kuponu ben o 3 kişi 900 verecem hadi görelim sizi
2 gün sonra yaş kuru sen olursun haberın olsunKurunun yanında yaş da yandı. Ortalığı karıştıran 2.3 kişi vardi onlara sitem edin. @Mamoste haklı
Gıderlı kalın puntolu sözler yazman lazım gün ıcınde, 😀😀Ayrıca niye kimse bana sponsor olmuyor aw xkmsmxixi
3 kişiye 300 dedi ya Maç sonunu bekleyecektiniz atmazsa konuşurdunuz. Hata sizde bence boş yapıyorsunMülo bu saatten sonra seninde ondan bir farkın yok haberin olsa kalıbının adamıysa atsın kuponu ben o 3 kişi 900 verecem hadi görelim sizi
Ben aştım bu konuları artık. Takilanlar var onlara söyle.2 gün sonra yaş kuru sen olursun haberın olsun
Cocuk yurtta kalıyodu taitlde eve geçip inşaatta calışacaktı demek neti yok yada zamanı yok yurttaylen boştu takılıyorsu şimdi yapamıyor ondan yok @Hakan170Evet kankam emekçi kardeşimiz
Yok dostum en son onu ben indirmiştim sen yoktun o zmnlar burdaCocuk yurtta kalıyodu taitlde eve geçip inşaatta calışacaktı demek neti yok yada zamanı yok yurttaylen boştu takılıyorsu şimdi yapamıyor ondan yok @Hakan170
La iyi cocuk bakma sen kafayı taktın ama calışıyor şimdi ekmek derdine düşmüş 😅Yok dostum en son onu ben indirmiştim sen yoktun o zmnlar burda
La şaka yapıyorum sorunum yok onunla . Sadece bir ara takıliyorken ona tuttu beni moda gabbazladiLa iyi cocuk bak sen kafayı taktın ama calışıyor şimdi ekmek derdine düşmüş 😅
Distin şimdiye kadar ikametgah bile atmıştır@Valenciennes reis mamoş dm bekliyor senden 😂😂
Hiç sesi çıkmıyo ama bir an atladımı dedim 😅Distin şimdiye kadar ikametgah bile atmıştır
O 12bine çıkmadan sıfırlamıyorKıyamet yakındır @Barrios hala ezip gelmedi 😅
Şu an çıkıyo herhalde arazi oldu baksana 😅O 12bine çıkmadan sıfırlamıyor
Siizn dümenci çekim gelmedi uyuya kalabilirim sabah olur diyo haberin varmı 😅😅O 12bine çıkmadan sıfırlamıyor