- 74,730
- 46,980
- 113
Normalde foruma atardi alip ama yengeyle arasi bozuk diye kredi cekememis olabilir bakBöyle bişey varsa gerçekten kan dökülür
Normalde foruma atardi alip ama yengeyle arasi bozuk diye kredi cekememis olabilir bakBöyle bişey varsa gerçekten kan dökülür
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun aga allah sabır versinHepiniz dünden dolayı hakkınızi helal edin. Babam vefat etti. Daha yeni başımı yastığa koydum
Yav burayi düşünme allah sabir versin basin sagolsunHepiniz dünden dolayı hakkınızi helal edin. Babam vefat etti. Daha yeni başımı yastığa koydum
Basınsaolsun allah sabır versın kardeşimHepiniz dünden dolayı hakkınızi helal edin. Babam vefat etti. Daha yeni başımı yastığa koydum
Allah rahmet eylesin dost tekrardanHepiniz dünden dolayı hakkınızi helal edin. Babam vefat etti. Daha yeni başımı yastığa koydum
Allah kahretsinNormalde foruma atardi alip ama yengeyle arasi bozuk diye kredi cekememis olabilir bak
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ALLAH sabırlar versinHepiniz dünden dolayı hakkınızi helal edin. Babam vefat etti. Daha yeni başımı yastığa koydum
Bizim yapabilecegimiz bisey varsa söyle la elimizden geldigince her konuda yardimci oluruzAllah hepinizden razı olsun, bir süre buralarda olamayacağım. Zaman neleri gösterecek, ne kadar iyileştirecek yaşayıp göreceğiz. Eyvallah dostlar
Eksik olmayın dostlar. Yapılacak pek bişey yok gibi. Burda formalite işler bı şekilde halloluyorBizim yapabilecegimiz bisey varsa söyle la elimizden geldigince her konuda yardimci oluruz
Tekrardan Başın sağolsun dostHepiniz dünden dolayı hakkınızi helal edin. Babam vefat etti. Daha yeni başımı yastığa koydum
Dostlar sağolsun dostumTekrardan Başın sağolsun dost
Allah rahmet eylesin ve Allah sabır versin sana ve ailene dostumHepiniz dünden dolayı hakkınızi helal edin. Babam vefat etti. Daha yeni başımı yastığa koydum
Allah razı olsun dostum eksik olmaAllah rahmet eylesin ve Allah sabır versin sana ve ailene dostum
Atmadım da konuştuk ben atıcam ona elime geçince@egehandro dostum cipse ödül parası attın mı atmadiysan sana para atayim ulaştır sana zahmet. Arkamızdan laf etmesin
Başın sağ ol olsun senin de bu işlerle ilgilenme burayı biz hallederiz@egehandro dostum cipse ödül parası attın mı atmadiysan sana para atayim ulaştır sana zahmet. Arkamızdan laf etmesin
Sağol dostum ibanina atıyorum sen cipse ulaştır sana zahmetBaşın sağ ol olsun senin de bu işlerle ilgilenme burayı biz hallederiz
Atma atma, sen kendi işlerine harca para atma kankaSağol dostum ibanina atıyorum sen cipse ulaştır sana zahmet