- 12,610
- 12,617
- 113
.
Ekli dosyalar
-
96.5 KB Görüntüleme: 16
atam dere otlu peynirli alabilir miyim
Paramız gelmiş güzel
Devam neye devam ms 1 mi 2 mi alt mü üst mü aqqDevammm
iyiki dogdun ferdiMaalesef doğum günü berbat geçti bir siteden dahi çekemedim biraz kafa iznine çıkıyorum doğum günümu kutlamayan herkesi de Allah'a havale ediyorum
Niye doğdun ki zaten😁😁😁Maalesef doğum günü berbat geçti bir siteden dahi çekemedim biraz kafa iznine çıkıyorum doğum günümu kutlamayan herkesi de Allah'a havale ediyorum
Duygularimin ifadesi olmuş
trt1 izlemek nasıl bir duygu hep merak etmişimdir 🤣
Trt 1 de Leyla ile Mecnun efsanesi vardı bi daha böylesi gelmez birde Teşkilat var 3 4. Sezonu izliyorum gayet güzel başkada yoktrt1 izlemek nasıl bir duygu hep merak etmişimdir 🤣
sende haklısın netherlandste ne izlicen baska 😅Trt 1 de Leyla ile Mecnun efsanesi vardı bi daha böylesi gelmez birde Teşkilat var 3 4. Sezonu izliyorum gayet güzel başkada yok
Fastle havale uğraşmaMaalesef doğum günü berbat geçti bir siteden dahi çekemedim biraz kafa iznine çıkıyorum doğum günümu kutlamayan herkesi de Allah'a havale ediyorum
gelmis bile tebriklerBJK kazanır 150k
Havale ücretini de bize kitlemezsin inşallahMaalesef doğum günü berbat geçti bir siteden dahi çekemedim biraz kafa iznine çıkıyorum doğum günümu kutlamayan herkesi de Allah'a havale ediyorum
Dk 1 karşı karşıya kaçtıgelmis bile tebrikler