- 4,499
- 4,872
- 113
Çabuk sen 1k at betcoma sonra dm den hesabı ilet bana
Çabuk sen 1k at betcoma sonra dm den hesabı ilet bana
İşin trajikomik tarafı Metini gören acemilerde zincir oluşturuyor@Metings1905 hala sayı sayıyon aw
Sende ordaydın la az önceİşin trajikomik tarafı Metini gören acemilerde zincir oluşturuyor![]()
La amaç başka olsa aynı konuda devam eder 1.20 1.20 basıyor her seferinde yeni konuda açıyor🤣İşin trajikomik tarafı Metini gören acemilerde zincir oluşturuyor![]()
Yo SMS atmıştı kanka epeydir yatırım yokBetgar bize eklememis dost cark falan mi o
Hee tmmYo SMS atmıştı kanka epeydir yatırım yok
Bir umuttur yaşamakSende ordaydın la az önce
Egosunu tatmin etsin bakalım nereye kadarLa amaç başka olsa aynı konuda devam eder 1.20 1.20 basıyor her seferinde yeni konuda açıyor🤣
Yarını düşünen kahraman olamazDün elmasları bozup 4k dan sıfırlandik. Yarını düşünmeden yaşıyoruz iflah olmayız biz
Keyfın yerındeBir umuttur yaşamak
1k ya iflah olurum amaYarını düşünen kahraman olamaz
Bakıcaz1k ya iflah olurum ama
Adam betgar 50spin eklemiş mi diye yarım saat link aradı ne yerindeKeyfın yerınde
2 dk sonra bana geri atacak misin diyo param olsa zaten o zaman niye dağıtıma katılayım mantığa bakEgosunu tatmin etsin bakalım nereye kadar
Çabuk bakar mısın rica etsem. Cunki sen 1k çözecen ben sana 11k olarak çektirecem. Biliyorsun bu benim işimBakıcaz
Paraya para katmak içn o ıslerAdam betgar 50spin eklemiş mi diye yarım saat link aradı ne yerinde
Aynen ak yerinde oh çatla 100k 100k basiyomKeyfın yerınde