- 3,610
- 3,316
- 113
salak gibi hep aynı hatayı yapıyorum, uyanınca 1 2 saat beklemem lazım, çok sigara içmekten kan akışım yavaş akıyor uyanınca beyne kan gitmiyo muhtemelen 😅Bizim parayla niye yapamadın aw uykulu uykulu kupon yaaptık gitti
salak gibi hep aynı hatayı yapıyorum, uyanınca 1 2 saat beklemem lazım, çok sigara içmekten kan akışım yavaş akıyor uyanınca beyne kan gitmiyo muhtemelen 😅Bizim parayla niye yapamadın aw uykulu uykulu kupon yaaptık gitti
Bize 50k bul gidelim bu konudansalak gibi hep aynı hatayı yapıyorum, uyanınca 1 2 saat beklemem lazım, çok sigara içmekten kan akışım yavaş akıyor uyanınca beyne kan gitmiyo muhtemelen 😅
tüm hesaplara bakım 0.1 bile yok - deyizKonuda rezillik akıyor. Kaç adamsinjz burada. Ayakkabınızda ki 1 TL leri toplasanız 1k etmişti
Kardeşim terket burayı 😅tüm hesaplara bakım 0.1 bile yok - deyiz![]()
Ferdı mandal takarım meme uclarına uzaTek yumrukla Allah'ına kavusturum dediğim liste
@Athena
@Saulalvarez
@butragueno
@ngu
@Gokhandgnc35
@Mrlbra
@sapsap10
düşküne birde sen mı vuracaksın dostKardeşim terket burayı 😅
@Mrlbra Ya dikkat et ferdi ammanTek yumrukla Allah'ına kavusturum dediğim liste
@Athena
@Saulalvarez
@butragueno
@ngu
@Gokhandgnc35
@Mrlbra
@sapsap10
Tek yumrukta Alllahima kavuştururlar dediklerin daha mantikli ferdiTek yumrukla Allah'ına kavusturum dediğim liste
@Athena
@Saulalvarez
@butragueno
@ngu
@Gokhandgnc35
@Mrlbra
@sapsap10
allaha kavuşursam ilk senin ismini veririm 🤣Tek yumrukla Allah'ına kavusturum dediğim liste
@Athena
@Saulalvarez
@butragueno
@ngu
@Gokhandgnc35
@Mrlbra
@sapsap10
Kardeşim sırf sende para yok diye ben tefeciye dusecem, bu benim suçum mu yanidüşküne birde sen mı vuracaksın dost![]()
Sen cok deistin kanka @Mrlbra bu da 2 olsunallaha kavuşursam ilk senin ismini veririm 🤣
Dağıtım yapar mısınallaha kavuşursam ilk senin ismini veririm 🤣
Bu listedeki kimsenin reel halini bilmiyorum ama saul güçlü bir adam olabilirTek yumrukla Allah'ına kavusturum dediğim liste
@Athena
@Saulalvarez
@butragueno
@ngu
@Gokhandgnc35
@Mrlbra
@sapsap10
sende yyok diyede ben düşebilirim şartlar eşitKardeşim sırf sende para yok diye ben tefeciye dusecem, bu benim suçum mu yani
Bana acil lazım öncelik benimsende yyok diyede ben düşebilirim şartlar eşit![]()