- 75,576
- 47,816
- 113
Kupon takip ediyoduk puahhaJsjsjsjs iki dk arkanızdan konuşalım dedik damladınız
Kupon takip ediyoduk puahhaJsjsjsjs iki dk arkanızdan konuşalım dedik damladınız
Borç parayla alıyorum kardeşim, bırak ölürken bari luks içinde gideyimohaaa zeytin yağı lüks sayılır çiçek yağı neyine yetmiyor 😅
dhfhdhshhshfshh 🤣Borç parayla alıyorum kardeşim, bırak ölürken bari luks içinde gideyim
Bizim roll işi vardı yalan oldu o 🤣dhfhdhshhshfshh 🤣
bir gün kısmet olur demiştik, sözümüzün arkasındayız ama o gün bugün değil maalesef kader utansın 😅Bizim roll işi vardı yalan oldu o 🤣
Öyle kardeşim öyle suvatım 500 k vursun elimizi çekiyoruz bu işlerden 🤣bir gün kısmet olur demiştik, sözümüzün arkasındayız ama o gün bugün değil maalesef kader utansın 😅
suvat reis vursun valla yaw o vursa bende sevinirim, ben 300k ya da okeyim 😅Öyle kardeşim öyle suvatım 500 k vursun elimizi çekiyoruz bu işlerden 🤣
300düÖyle kardeşim öyle suvatım 500 k vursun elimizi çekiyoruz bu işlerden 🤣
Dost 100 k burada dağıtacak300dü
500 mü oldu
Hayalleriniz ulaşılamayacak kadar güzel ama gerçekleriniz en büyük zaafınız be kardeşimKardeşim suvat vurursa 500k bana güzel bir mezar yaptırsın aksi durumda düşmüşlerin dostu @Mrlbra dostum düşük bütçeli bişey yapar
Sabır sabıe sabır sadece sabır 200k yoldaKardeşim suvat vurursa 500k bana güzel bir mezar yaptırsın aksi durumda düşmüşlerin dostu @Mrlbra dostum düşük bütçeli bişey yapar
Ve aleyküm selam dostumSelamın Aleyküm agalar
Kalbim kaldırmıyor artıkSabır sabıe sabır sadece sabır 200k yolda
Sadece sen yazdın dost selamımı aldınVe aleyküm selam dostum
Görmemişlerdir yada parasız adamın selamını bile almıyorlarSadece sen yazdın dost selamımı aldın
Parasız diye Selam almıyorumGörmemişlerdir yada parasız adamın selamını bile almıyorlar
Aleyküm selam görmedim ben. Allah'ın selamı alınmaz mı yoksaSelamın Aleyküm agalar