- 4,436
- 4,831
- 113
O borç değil kardeşim çökme işi ne zmndan borç oluyorFerdiye 1 k borcum var jssjjs
O borç değil kardeşim çökme işi ne zmndan borç oluyorFerdiye 1 k borcum var jssjjs
Canın sağolsun iyi forumlarKardeşim olsa biliyon
Başka bir söz daha var görmüyorsan eşiği sallamayacaksın beşiği adamla aramdaki muhabbeti bilmeden balıklama atlama betona denk gelirsinKışın yediğin hurmalar yazın g**tünü tirmalar. İyilik yap kardeşim iyilik. Dost biriktir
Listenin en basindasinBaşka bir söz daha var görmüyorsan eşiği sallamayacaksın beşiği adamla aramdaki muhabbeti bilmeden balıklama atlama betona denk gelirsin
Baska atacak bişide yok be reis olsa atacazda temiziz vesselam 😅@Hayroo yalvarırım emoji atıp gitme sjsjsjsj
Kardeşim bunu indir biran önce nefesi zarar olmaya başladıListenin en basindasin
Jsjsjs sjsjsjsj sjsjsjsj HS sjsjsjsj❤🔥Baska atacak bişide yok be reis olsa atacazda temiziz vesselam 😅
O muhabbetten bana da ver kardeşim. Benimde sana muhabbet beslediğim zamanlar oldu geçmişteBaşka bir söz daha var görmüyorsan eşiği sallamayacaksın beşiği adamla aramdaki muhabbeti bilmeden balıklama atlama betona denk gelirsin
Ölüm listesi mı abdest alayım hemenListenin en basindasin
Taze bittiO muhabbetten bana da ver kardeşim. Benimde sana muhabbet beslediğim zamanlar oldu geçmişte
Diğer tarafta her türlü yiyecekler seni boşver sjsjsÖlüm listesi mı abdest alayım hemen
Banlı olsaydımda şunu görmeseydimFerdiye 1 k borcum var jssjjs
Şaka yaptım aq sjsjsjsh şimdi herkes ciddiye alacakBanlı olsaydımda şunu görmeseydim
Her şakanın altında bi gerçeklik payı vardırŞaka yaptım aq sjsjsjsh şimdi herkes ciddiye alacak
Ateş olmayan yerden duman çıkmazŞaka yaptım aq sjsjsjsh şimdi herkes ciddiye alacak
Keskin sirke küpüne zararŞaka yaptım aq sjsjsjsh şimdi herkes ciddiye alacak
Üzüm üzüme baka baka kararırŞaka yaptım aq sjsjsjsh şimdi herkes ciddiye alacak
Senin ki öldü mü yok 5 gündür 🤣🤣🤣Canın sağolsun iyi forumlar
Yeter ulan yeterrrrrr yeterrrrÜzüm üzüme baka baka kararır
Başka atasözü bilmiyorum yoksa devam edecektimYeter ulan yeterrrrrr yeterrrr