- 3,610
- 3,316
- 113
reis elin değmişken konuyada kilit vur bence, günün 18 saati para muhabbeti dönüyor, 6 saatinde millet birbirini yiyor, konunun eski tadı yok maalesef
- Mrlbra
- Büyük ve renkli yazmazsan bir daha yorumlarda sevinirim dostum
reis elin değmişken konuyada kilit vur bence, günün 18 saati para muhabbeti dönüyor, 6 saatinde millet birbirini yiyor, konunun eski tadı yok maalesef
- Mrlbra
- Büyük ve renkli yazmazsan bir daha yorumlarda sevinirim dostum
Öyle bir dünya yokreis elin değmişken konuyada kilit vur bence, günün 18 saati para muhabbeti dönüyor, 6 saatinde millet birbirini yiyor, konunun eski tadı yok maalesef![]()
Millet neden kapansın istiyor beğenmeyen uğramaz anlamış değilimÖyle bir dünya yok
Samimi olarak soruyorum reis, eski tadi var mi sence?Rahatsız olan gelmesin ben tek takılırım konu benim konum
Sen barros ve Valencienrsi ciddiye alıyorsun sadece onlar dalga geçiyor ben konuda para muhabetti görmüyorum başka eski tadına gelince bizde para varken burda oluyordu herkes parayı bulan uzadı ondan eski tadı yoktur merak etme haftaya bayramdan sonra daha fazla tadı olur zaten artık eskisi gibi kalabalık olamaz burası nezih bir konu olacakSamimi olarak soruyorum reis, eski tadi var mi sence?
Onların açtığı para konusu sadece dalgasınaSamimi olarak soruyorum reis, eski tadi var mi sence?
Peki reis, umarim zamanla sen haklı cikarsin 🙏Sen barros ve Valencienrsi ciddiye alıyorsun sadece onlar dalga geçiyor ben konuda para muhabetti görmüyorum başka eski tadına gelince bizde para varken burda oluyordu herkes parayı bulan uzadı ondan eski tadı yoktur merak etme haftaya bayramdan sonra daha fazla tadı olur zaten artık eskisi gibi kalabalık olamaz burası nezih bir konu olacak
ÇıkarızPeki reis, umarim zamanla sen haklı cikarsin 🙏
Aga para muhabbeti kimsede olmadığı için çıkıyor herkese birine laf atıyor olay buPeki reis, umarim zamanla sen haklı cikarsin 🙏
Para muhabetti yok aslında barrios falan damgasını çok yapıyor insanlar ciddiye alıyorAga para muhabbeti kimsede olmadığı için çıkıyor herkese birine laf atıyor olay bu
Sana bunu yapan dünya bize ne yapmaz agam 😕Sen barros ve Valencienrsi ciddiye alıyorsun sadece onlar dalga geçiyor ben konuda para muhabetti görmüyorum başka eski tadına gelince bizde para varken burda oluyordu herkes parayı bulan uzadı ondan eski tadı yoktur merak etme haftaya bayramdan sonra daha fazla tadı olur zaten artık eskisi gibi kalabalık olamaz burası nezih bir konu olacak
Sen kimsinBu @ngu Benide tanımaz şimdi 🤣🤣
Dünya bize bişey yapmadı kanka zamanı var sadece bazı şeylerinSana bunu yapan dünya bize ne yapmaz agam 😕
Kurdun dişine kan deydi bi kereeeeDünya bize bişey yapmadı kanka zamanı var sadece bazı şeylerin
Değdi çakırımKurdun dişine kan deydi bi kereeee
Vefa bir semt adı bazıları içinDünya bize bişey yapmadı kanka zamanı var sadece bazı şeylerin
Kurva 🤣🤣🤣Sen kimsin
Kurva ne laKurva 🤣🤣🤣