Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,610
3,316
113
  • Mrlbra
  • Büyük ve renkli yazmazsan bir daha yorumlarda sevinirim dostum
reis elin değmişken konuyada kilit vur bence, günün 18 saati para muhabbeti dönüyor, 6 saatinde millet birbirini yiyor, konunun eski tadı yok maalesef :rolleyes:

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,485
13,499
113
Samimi olarak soruyorum reis, eski tadi var mi sence?
Sen barros ve Valencienrsi ciddiye alıyorsun sadece onlar dalga geçiyor ben konuda para muhabetti görmüyorum başka eski tadına gelince bizde para varken burda oluyordu herkes parayı bulan uzadı ondan eski tadı yoktur merak etme haftaya bayramdan sonra daha fazla tadı olur zaten artık eskisi gibi kalabalık olamaz burası nezih bir konu olacak

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,610
3,316
113
Sen barros ve Valencienrsi ciddiye alıyorsun sadece onlar dalga geçiyor ben konuda para muhabetti görmüyorum başka eski tadına gelince bizde para varken burda oluyordu herkes parayı bulan uzadı ondan eski tadı yoktur merak etme haftaya bayramdan sonra daha fazla tadı olur zaten artık eskisi gibi kalabalık olamaz burası nezih bir konu olacak
Peki reis, umarim zamanla sen haklı cikarsin 🙏

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,478
1,230
113
Sana bunu yapan dünya bize ne yapmaz agam 😕