- 37,588
- 19,426
- 113
Suvatım kazandıkda 3.20 orandı 1k frebet 4 maçta kazandık hemde ama çekim gelmedi padişahtan iptal ettik 9.5k dan 2k kaldı iyimiHayirli bayramlar gsli kardeşim bjk kazanirdan kazandin dediler
Suvatım kazandıkda 3.20 orandı 1k frebet 4 maçta kazandık hemde ama çekim gelmedi padişahtan iptal ettik 9.5k dan 2k kaldı iyimiHayirli bayramlar gsli kardeşim bjk kazanirdan kazandin dediler
İyidir reisim 1750 TLSuvatım kazandıkda 3.20 orandı 1k frebet 4 maçta kazandık hemde ama çekim gelmedi padişahtan iptal ettik 9.5k dan 2k kaldı iyimi
Onuda sıfırlıcaz şimdi çekim vermek yok morel 0 bi çekim 3 saat beklermi meyseİyidir reisim 1750 TL
Lütfen bejle beOnuda sıfırlıcaz şimdi çekim vermek yok morel 0 bi çekim 3 saat beklermi meyse
2k iyi paraSuvatım kazandıkda 3.20 orandı 1k frebet 4 maçta kazandık hemde ama çekim gelmedi padişahtan iptal ettik 9.5k dan 2k kaldı iyimi
Iyı bayramlar kanka2k iyi para![]()
İyi bayramlar dostum@ferdikadıoğlu iyi bayramlar kanka
Dert pıpı gıbıdır en büyük sende sanarsınKurt 40 yıl sonra intikam almış acele ettim demiş
İyi bayramlar
Iyi bayramlar kanksIyı bayramlar kanka
Haklının acelesi yok çünkü iyi bayramlarKurt 40 yıl sonra intikam almış acele ettim demiş
İyi bayramlar
Derdim olduğunu kim söylediDert pıpı gıbıdır en büyük sende sanarsın
Iyi bayramlar kankaDerdim olduğunu kim söyledi
İyi bayramlar kardeşimIyi bayramlar kanka
Iyi bayramlar kanksiyi bayramlar dostlar hasımlar herkes aynı masada her an her şey olabilir iyi günler