- 16,576
- 11,674
- 113
Konu baslıgı altında sıkıntı o kelımeBirinin sana metin cim demesine bu kadar şaşırıyorsun demek
Konu baslıgı altında sıkıntı o kelımeBirinin sana metin cim demesine bu kadar şaşırıyorsun demek
Holigana yetiştirAraştırmalar devam edıyor
🤣 aklımın ucundan bile geçmedi la bugün bayram çok bi nakitsizlik yok 😅Çocuk yollamadı kanka sız sormadan soleyeyım 😀
Aaa doğru lâ holıgan vardı 400 yatırmak lazımHoligana yetiştir
Nakıtsızlık yok dedıgıne gore 2 k var cepte🤣 aklımın ucundan bile geçmedi la bugün bayram çok bi nakitsizlik yok 😅
Evet 800de bana bul 2 hesap varAaa doğru lâ holıgan vardı 400 yatırmak lazım
Bekle sorayım kardeşimşu betparibu niye parayı yatırmıyor 3 saat oldu
Var da dağıtıyoz her yer bebe 4K falan var cepte hamur gibiNakıtsızlık yok dedıgıne gore 2 k var cepte
20 lık yaptır zarfla ver ben ayrılmadan acmayın deVar da dağıtıyoz her yer bebe 4K falan var cepte hamur gibi
dedenin maaşı aldık o yönlendiriyor 200 ver 300 ver buna verme diye 😅 abartmıyorum sabahtan beri 40 aile ağırladık evde ak20 lık yaptır zarfla ver ben ayrılmadan acmayın de
Yoğunluk varmış en kisa sürede yatarmışşu betparibu niye parayı yatırmıyor 3 saat oldu
Azcıkta betcoya verım dede desene 😀dedenin maaşı aldık o yönlendiriyor 200 ver 300 ver buna verme diye 😅 abartmıyorum sabahtan beri 40 aile ağırladık evde ak
RezillikAzcıkta betcoya verım dede desene 😀
ödermi yani ödesinde beklerizYoğunluk varmış en kisa sürede yatarmış
Öder kesinödermi yani ödesinde bekleriz
İns kalır akşama para holi giremicem gibiAzcıkta betcoya verım dede desene 😀
Kardeşim sitenin 3 ortağından biriyle konuşma lütfuna eriştin. Adam sana Öder dediyse kesin oderödermi yani ödesinde bekleriz
4 oldu eskiden 3tüKardeşim sitenin 3 ortağından biriyle konuşma lütfuna eriştin. Adam sana Öder dediyse kesin oder
Bana sormadan neden 4. Ortağı aldınız4 oldu eskiden 3tü