- 31,662
- 31,162
- 113
Yok benım giremediğim hesaplara yardımcı olduSuvat kismen buldu ama tek ezmeyi tercih etti, hasım listesinde kendisi
Yapmaz öyle şey @butragueno
Yok benım giremediğim hesaplara yardımcı olduSuvat kismen buldu ama tek ezmeyi tercih etti, hasım listesinde kendisi
Kendi spor bonuslarimi alsam 3k cekimi vermistim beni sürüklediniz parami verinSuvat kismen buldu ama tek ezmeyi tercih etti, hasım listesinde kendisi
Konuyu degıstırme kasa kacÇocuk çocuk hareket yapmayın
Puhahha la aciklamaya ihtiyac yok 1 ve 2 de öyle bisey demiyor puhahaYok benım giremediğim hesaplara yardımcı oldu
Yapmaz öyle şey @butragueno
Hasımsın artık bitti 😅Kendi spor bonuslarimi alsam 3k cekimi vermistim beni sürüklediniz parami verin
Napıcan@Daimon uyıyor musun
Kına’da mısınHasımsın artık bitti 😅
Çok kızmısNapıcan
🔐Napıcan
Her seyede hakim puhahha atiyomus gibi yapip ordan para alsin puahahaKına’da mısın
Kan çıkar
Eve geldim yeni sinirim çok bozukKına’da mısın
Kardeşim sakin ol Metris bizim gibilerle doluEve geldim yeni sinirim çok bozuk
Kardeşim bizim gibilerin mentalini toprağın altı bile toplayamaz, para bul bu arada acil rol açmam lazım acillllKardeşim sakin ol Metris bizim gibilerle dolu
🧐@Daimon uyıyor musun
Konuya mola verip metini konudan yasaklar mısın
Sınırları zorladım bugün yok bi 250₺ butrw sponsor oldu bi de borç aldık - yaxdıkKardeşim bizim gibilerin mentalini toprağın altı bile toplayamaz, para bul bu arada acil rol açmam lazım acillll