- 5,925
- 7,939
- 113
Nasıl nereden anlıyorum, youtuba nba yazdım video izledim 2 gün önce öğrendim artık ben de bi profesyonelimSen enbiye nerden anlanda oynuyon
Nasıl nereden anlıyorum, youtuba nba yazdım video izledim 2 gün önce öğrendim artık ben de bi profesyonelimSen enbiye nerden anlanda oynuyon
Bak butra 227.5 tan üst almışNasıl nereden anlıyorum, youtuba nba yazdım video izledim 2 gün önce öğrendim artık ben de bi profesyonelim
224.5 tan aldım ben de 108-110 bitti ilk 2 çeyrek 50 - 50 çıktı 3. Çeyrek 70 çıktı aqBak butra 227.5 tan üst almış
Bu NBA ne sikko bir lig la dünde ilk çeyrek 38 sayı öıktı 2. Çeyrek 71 sayı çıktı224.5 tan aldım ben de 108-110 bitti ilk 2 çeyrek 50 - 50 çıktı 3. Çeyrek 70 çıktı aq
Gerçi dün Filipinler'de 30 sayı 2 per çıktı 56 3. PerBu NBA ne sikko bir lig la dünde ilk çeyrek 38 sayı öıktı 2. Çeyrek 71 sayı çıktı
mal gibiler awkGerçi dün Filipinler'de 30 sayı 2 per çıktı 56 3. Per
Bi jokic değilAdamın gece yaptığı istatistiğe bakEkli dosyayı görüntüle 760531
Orda lise yok kolejBi jokic değil
Philada kimse yok liseliler oynuyor
Günaydın selamİnsan bi günaydın selam falan der
Günaydin selamGünaydın selam
4/6 gelmiş laSabaha 2.400 kasamiz var
Ekli dosyayı görüntüle 760420
Yani şair burada ne anlatmak istedi acabaen son normal oynadıgım siteden yani capitolbetten şubat ayında birer hafta ile toplamda 1000 tl para çekebildim. her hafta oynarım belli birşey yatırıp hiç gelmedi slottan. yani günlük bonusumu tamamlayıp (20x) ondan sonra kaybettiğimde oldu. 1 tl betten spin alıp 1500 tlye çıkartıp 20 x çevrimin bitmesine 900 tl kalmışken kaybettiğimde oldu son 2 aydır hiç birşey kazanamadım kısacası
kısacası kazanamadığımı anlattım ama gereksiz yerede uzattım çünkü içimden sansızlıgıma küfrediyorumYani şair burada ne anlatmak istedi acaba
Losers ya başlık adam kaybını anlatıyorYani şair burada ne anlatmak istedi acaba
Sen şanssızlığına küfür ediyosan iyi yine ben mallığıma küfür ediyorum küfürler bitti yenilerini düşünüyorum 🤣🤣🤣kısacası kazanamadığımı anlattım ama gereksiz yerede uzattım çünkü içimden sansızlıgıma küfrediyorum
yolda para bulsam o bile sahte çıkar artık ondan bile eminimSen şanssızlığına küfür ediyosan iyi yine ben mallığıma küfür ediyorum küfürler bitti yenilerini düşünüyorum 🤣🤣🤣
Doğru 😁Losers ya başlık adam kaybını anlatıyor