Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Luluslot 200 TL Deneme Bonusu

Yavuzhan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
434
153
43
Arkadaşlar kimse kimseyi zorlamıyor. Canı isteyen alır canı istemeyen almaz yahu. Niye bu kadar gerilim yaratıyorsunuz ? Sizi zorlayan varmı ?

Her deneme bonusunda aynı mesajlar. Yahu beleş kod kovaliyorsunuz sonra gelip laf ediyorsunuz.

Almayan almasın kimsenin umrunda degil hele benim hiç değil.

Simdi burdan çekim yaptım desem mesaj kutusunda en az 5 tane mesaj kral, reyis,başkan, karşı,kardeşim, bir 200 TL yollarmisin bende çekim yapacağım hemen yollayacağım diye.

slkbu123

BASKINDA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
891
247
43
Arkadaşlar kimse kimseyi zorlamıyor. Canı isteyen alır canı istemeyen almaz yahu. Niye bu kadar gerilim yaratıyorsunuz ? Sizi zorlayan varmı ?

Her deneme bonusunda aynı mesajlar. Yahu beleş kod kovaliyorsunuz sonra gelip laf ediyorsunuz.

Simdi burdan çekim yaptım desem mesaj kutusunda en az 5 tane mesaj kral, reyis,başkan, karşı,kardeşim, bir 200 TL yollarmisin bende çekim yapacağım hemen yollayacağım diye.
ne beklıyon dostum cok ıyı bonus vs dememızımı beklıyosun

Yavuzhan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
434
153
43
ne beklıyon dostum cok ıyı bonus vs dememızımı beklıyosun
Yooo öyle bir beklentim yok. Ama gelip saçma sapan yazanlara da tahammülüm yok. Almazsın olur biter. Almak zorunda değilsin yorum yapmak zorunda değilsin. Bende bir sürü bonusu pas geçtim burda ama tutup birine de bunu alanın arka kapısı gicirdiyordur demedim. Kendine saygısı yoktur da demedim. Almadım oldu bitti.

Derkondebel

Banko Burak 🫡
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,769
2,712
113
Çok saçma bir bonus değil abartmayın
Betco siteleri 100 spin ekler 1000 yap 100 çek de kapış kapış gidersiniz
Bi kupon yaptım 3 maç 3k oldu kasa tek kupona
Yatırdığın 200 e de bi kupon yap gelirse onu da çek mis gibi iste
Paylaşım yapan arkadaşa teşekkürler

lokmancrk

Üye
Yeni Üye
30
21
8

Agzina saglik

naklov99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,172
418
83
Bu ne arkadas bu forumda bir grup topluluk var deneme bonusu alanları kod kovalayanlarrı sureklı zorbalıyor. Yok bu bonusu alanın kendıne saygısı yokmus yok bu msj ı silmiş. La begenmiyorsan alma. Sanki alanlar keyfinden alıyor. Adam parasız Kalmıs ne alırsak kardır diyor. Zaten parası olan adam gider parasıyla oynar gelipte deneme kovalamaz.valla boyle buyuk buyuk atıyorsunuz ama gun gelir elvet sizde deneme kovalarsınız.

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,213
899
113
Böyle bonuslari paylaşmayın artık yıl 2026 ya gircez az kaldı 3 bin yap 4 bin yap 5 bin yap bilemem ne yeter artık