- 593
- 234
- 43
OkAt bakam kanka
OkAt bakam kanka
Şans eseri buldum çok seviyorum bu siteyiAt bakam kanka
Kanka sagolda ben maç izlemek için atmadım maçı bulamıyorum sabah oynancak odaŞans eseri buldum çok seviyorum bu siteyi
Knk bende maçı belki canlı izlemek istersin diye attım diğer sitelerde fazla maç yok bu attigim sitede her türlü maç var geniş yaniKanka sagolda ben maç izlemek için atmadım maçı bulamıyorum sabah oynancak oda
TeşekkürlerKanka sagolda ben maç izlemek için atmadım maçı bulamıyorum sabah oynancak oda
Gelmiş kardesimNere baktıysam yok arkadaş ya geldiyse yardımcı olan birine 150 atcam
Hemen ilgileniyorum efendimSağolun arkadaşlar alarım kurdum sabah takip etmek için 🤣🤣 hesaba geçmedi daha ama
Elmaslarin çok güzel duruyo bana vermek ister misin 🤣
Elmas dedin de elmasım 750 olmuş 🤣🤣🤣 @Shellac nasıl yapcaz bu elmas işiniElmaslarin çok güzel duruyo bana vermek ister misin 🤣
🤣🤣nasıpse 27 mesaj daha atym bn kullncm 🤣Elmaslarin çok güzel duruyo bana vermek ister misin 🤣
Bence bafraliyla ikiniz bana devredin direk 500 nakit alayım 🤣Elmas dedin de elmasım 750 olmuş 🤣🤣🤣 @Shellac nasıl yapcaz bu elmas işini
Kardeş istemediğin bı donlari kaldı...🤣🤣Bence bafraliyla ikiniz bana devredin direk 500 nakit alayım 🤣
Donlari kalsın da atletlerini alırım 🤣Kardeş istemediğin bı donlari kaldı...🤣🤣
Mezarciyim diyosun yanii...🤣🤣Donlari kalsın da atletlerini alırım 🤣
Altın diş, gömü alınır bozdurulur.Mezarciyim diyosun yanii...🤣🤣
Eyvallah büyüksün kardeşim...🤣🤣Altın diş, gömü alınır bozdurulur.