Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mahkeme Hakkında Bilgi

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,322
1,252
113
Ekli dosyayı görüntüle 753233Günaydın Güne Bu şekilde berbat uyandım arkadaşlar bunların detayını nasıl öğreneceğim birinin detayını biliyorum hakaret ama izmirdeki mahkeme detayını bilmiyorum ne olduğunu benim ikametgahım izmirde ama neyden kaynaklı olduğunu bilmiyorum ve şuanda Antalyada ikametgah ediyorum şuanda ama ikametgah izmirde bu mahkemeler için benim bu şehirlere gitmem mi gerekiyor yoksa antalyaya aktarabiliyormuyuz lütfen ciddi bilgi verirmisiniz nasıl olacak?
e duruşma var kendi bölge adliyenden görüntülü katılabilirsin ben yeni çıktım hapisten gençsin yatar çıkarsın geçmiş olsun

TheMachine

𝐝𝐢𝐞 𝐒𝐜𝐡𝐰𝐚𝐫𝐳𝐠𝐞𝐥𝐛𝐞𝐧
Aktif Üye
TC Onaylı
11,243
7,617
113
Segbis ile katılırsın oraya gitmene gerek yok en yakın adliye gidip duruşmaya buradan segbis ile katılmak istiyorum diye dilekçe yaz yeterli
Duruşma günü mü gitmem gerekiyor yoksa şimdi mi gitmem gerekiyor

TheMachine

𝐝𝐢𝐞 𝐒𝐜𝐡𝐰𝐚𝐫𝐳𝐠𝐞𝐥𝐛𝐞𝐧
Aktif Üye
TC Onaylı
11,243
7,617
113
Sen gidip dilekçeni yaz en yakın adliyeye şimdi den dosyaya sunsunlar duruşma günü gideceksin sonra
Tamamdır aga bide adliyede nereye gideceğimi falan biliyormusun çünkü ben hiç birşey bilmiyorum içeriye girdiğimde ne yapcam nereye gideceğim

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
359
160
43
Ekli dosyayı görüntüle 753233Günaydın Güne Bu şekilde berbat uyandım arkadaşlar bunların detayını nasıl öğreneceğim birinin detayını biliyorum hakaret ama izmirdeki mahkeme detayını bilmiyorum ne olduğunu benim ikametgahım izmirde ama neyden kaynaklı olduğunu bilmiyorum ve şuanda Antalyada ikametgah ediyorum şuanda ama ikametgah izmirde bu mahkemeler için benim bu şehirlere gitmem mi gerekiyor yoksa antalyaya aktarabiliyormuyuz lütfen ciddi bilgi verirmisiniz nasıl olacak?
Vatandaş uyapa e devlet ile giriş yap.
Sağ üst sekmeye gir.
Sorgulama işlemlerine gel.
Dosya sorgulama sekmesine gel karşına çıkan sayfada ceza sekmesini seç dosya sorgula de .
Tüm detayları orada çıkar.

TheMachine

𝐝𝐢𝐞 𝐒𝐜𝐡𝐰𝐚𝐫𝐳𝐠𝐞𝐥𝐛𝐞𝐧
Aktif Üye
TC Onaylı
11,243
7,617
113
İzmiri aradım diyo hakaret davası bu tebligat gelmiş diye istanbulu aradım bağırdı çağırdı bana niye adresi bildiriyorsun dedi napcam ben şimdi izmire mi gidecem bu ne arkadaş

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
359
160
43
İzmiri aradım diyo hakaret davası bu tebligat gelmiş diye istanbulu aradım bağırdı çağırdı bana niye adresi bildiriyorsun dedi napcam ben şimdi izmire mi gidecem bu ne arkadaş
Dostum davan daha bugün açılmış .
Mahkeme tarihi 2 3 ay sonraya atar.
Dediğim gibi uyapa gir dosya sorgula çıkar orda nedir ne değildir.
İkametin antalyadaysa duruşma tsrihinden 3 4 gün önce ikametini Antalya adliyesinden bildir.
İstanbul'a gitmene gerek yok.

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
359
160
43
Ayrıca sana İstanbul'dan dava açılması için ya suç İstanbul'da işlenmiştir yada müşteki istanbuldadır.
Bir düşün İstanbul ile ilgili bir sıkıntı yaşadınmı