- 11,243
- 7,617
- 113
Kanka normalde biliyorum ama bunda onlar yokDetay a gir eklenen evrakları tıkla orada açılış evrağı var orada yazar
Kanka normalde biliyorum ama bunda onlar yokDetay a gir eklenen evrakları tıkla orada açılış evrağı var orada yazar
Geçmiş olsun.Babama saldıran bi madde bağımlısını dövdüm
Sağol dostGeçmiş olsun.
Bunu deneKanka normalde biliyorum ama bunda onlar yok
Evet burdan kontrol ediyorum ama yok detaylı bilgi
Ne çektin be sen , herhalde senede 5-6 dava ile uğraşıyorsun geçmiş olsun sosyal medya iyi birşey değil vazgeç kankaEvet burdan kontrol ediyorum ama yok detaylı bilgi
🤔🤔 ilginçEvet burdan kontrol ediyorum ama yok detaylı bilgi
Gerçi dosya 1 saat önce açılmış gün içinde evrak düşer orayaEvet burdan kontrol ediyorum ama yok detaylı bilgi
e duruşma var kendi bölge adliyenden görüntülü katılabilirsin ben yeni çıktım hapisten gençsin yatar çıkarsın geçmiş olsunEkli dosyayı görüntüle 753233Günaydın Güne Bu şekilde berbat uyandım arkadaşlar bunların detayını nasıl öğreneceğim birinin detayını biliyorum hakaret ama izmirdeki mahkeme detayını bilmiyorum ne olduğunu benim ikametgahım izmirde ama neyden kaynaklı olduğunu bilmiyorum ve şuanda Antalyada ikametgah ediyorum şuanda ama ikametgah izmirde bu mahkemeler için benim bu şehirlere gitmem mi gerekiyor yoksa antalyaya aktarabiliyormuyuz lütfen ciddi bilgi verirmisiniz nasıl olacak?
Cidden var mı öyle birşey o şehire gitmem gerekmiyor mue duruşma var kendi bölge adliyenden görüntülü katılabilirsin ben yeni çıktım hapisten gençsin yatar çıkarsın geçmiş olsun
Segbis ile katılırsın oraya gitmene gerek yok en yakın adliye gidip duruşmaya buradan segbis ile katılmak istiyorum diye dilekçe yaz yeterliCidden var mı öyle birşey o şehire gitmem gerekmiyor mu
Duruşma günü mü gitmem gerekiyor yoksa şimdi mi gitmem gerekiyorSegbis ile katılırsın oraya gitmene gerek yok en yakın adliye gidip duruşmaya buradan segbis ile katılmak istiyorum diye dilekçe yaz yeterli
Sen gidip dilekçeni yaz en yakın adliyeye şimdi den dosyaya sunsunlar duruşma günü gideceksin sonraDuruşma günü mü gitmem gerekiyor yoksa şimdi mi gitmem gerekiyor
Tamamdır aga bide adliyede nereye gideceğimi falan biliyormusun çünkü ben hiç birşey bilmiyorum içeriye girdiğimde ne yapcam nereye gideceğimSen gidip dilekçeni yaz en yakın adliyeye şimdi den dosyaya sunsunlar duruşma günü gideceksin sonra
Vatandaş uyapa e devlet ile giriş yap.Ekli dosyayı görüntüle 753233Günaydın Güne Bu şekilde berbat uyandım arkadaşlar bunların detayını nasıl öğreneceğim birinin detayını biliyorum hakaret ama izmirdeki mahkeme detayını bilmiyorum ne olduğunu benim ikametgahım izmirde ama neyden kaynaklı olduğunu bilmiyorum ve şuanda Antalyada ikametgah ediyorum şuanda ama ikametgah izmirde bu mahkemeler için benim bu şehirlere gitmem mi gerekiyor yoksa antalyaya aktarabiliyormuyuz lütfen ciddi bilgi verirmisiniz nasıl olacak?
Adliye git ordan segbis ile duruşma katılmak istiyorum de girişte seni yönlendirirlerTamamdır aga bide adliyede nereye gideceğimi falan biliyormusun çünkü ben hiç birşey bilmiyorum içeriye girdiğimde ne yapcam nereye gideceğim
Dostum davan daha bugün açılmış .İzmiri aradım diyo hakaret davası bu tebligat gelmiş diye istanbulu aradım bağırdı çağırdı bana niye adresi bildiriyorsun dedi napcam ben şimdi izmire mi gidecem bu ne arkadaş
Ayrıca sana İstanbul'dan dava açılması için ya suç İstanbul'da işlenmiştir yada müşteki istanbuldadır.İzmiri aradım diyo hakaret davası bu tebligat gelmiş diye istanbulu aradım bağırdı çağırdı bana niye adresi bildiriyorsun dedi napcam ben şimdi izmire mi gidecem bu ne arkadaş