Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mahkemeye Gitmezsem Ne Olur

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,390
3,211
113
Dostlar 5 6 ay önce bi olay yaşadım 5 6 kişi gasp etti ben ve arkadaşı alkollüyken bıçak vardı olayın içinde
Neyse o anlık bende bisi olmadı sadece burunda hafif kırık vardi gecti
Davacı olduk arkadaşla
Bi ara mahkemeye çağırdılar biri cezaevine girmiş işte bizi haksiz bulup onu çıkardılar
Çokta umurumda değildi
Şimdi olaya karışan diğer çocuklar adına da bir mahkeme açılmış
Müşteki sıfatıylayım aradılar girmicem dedim yok ceza yersin yok su olur yok zorla getirirler dedi
Yaw davayı açan benim mağdur olan benim
Gitmezsem nolur bilen birileri varmı içinizden
Başka bi mahkemem daha var ondada müşteki sanık olarak girdik suçsuz yere
Napıcam bilmiyorum isim gcum yok avukatsiz yarin saat 11 de mahkemeye gitmekde istemiyorum

Gitmezsem nolur bilen birileri varmi

20250224_135720.jpg

apuzcheva

Çalarsan Kapimi Çalarim Kapini
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
911
1,957
93
Dostlar 5 6 ay önce bi olay yaşadım 5 6 kişi gasp etti ben ve arkadaşı alkollüyken bıçak vardı olayın içinde
Davacı olduk arkadaşla
Bi ara mahkemeye çağırdılar biri cezaevine girmiş işte bizi haksiz bulup onu çıkardılar
Çokta umurumda değildi
Müşteki sıfatıylayım aradılar girmicem dedim yok ceza yersin yok su olur yok zorla getirirler dedi
Napıcam bilmiyorum isim gcum yok avukatsiz yarin saat 11 de mahkemeye gitmekde istemiyorum

Ekli dosyayı görüntüle 731458
Dilekce verip katilmicagini beyan et sikayetci degilim de baska turlu bir kac mahkeme sonra zorla getirme cikartirlar

Beeinvaan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,390
3,211
113

tamer21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
600
379
63
Gitmessen dilekçe vermessen zorla götürürler ev iş nerde olursa alirlar

apuzcheva

Çalarsan Kapimi Çalarim Kapini
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
911
1,957
93
Bugun versem kabul olurmu dost
Mahkeme yarin
Oluyor bilmem kacinci ceza mahkemesine diye basliyorsun devamina yazicagini yaz sor nereye vericegini soylerler yarinda versen olur uyap sisteme anlik giriyor cunku zararim yok is sebebiyle katilamacsgum davaci deglm tarzinda ekle

tekergokhann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
580
213
43
Gitmezsen hakkında yakalama kararı çıkarırlar gbt sorgulamasına takılırsan dışarıda polis alır direk haftasonuna falan denk gelirse alinmansa nöbetçi mahkemeye çıkana kadar nezarette yatarsın haftasonu ilk sikayetci senmissin zaten git yarın basın agrimasin ilerde

Beeinvaan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,390
3,211
113
Şimdi dilekçe vermeye gidicem dostlar sagolun

TheMachine

𝐝𝐢𝐞 𝐒𝐜𝐡𝐰𝐚𝐫𝐳𝐠𝐞𝐥𝐛𝐞𝐧
Aktif Üye
TC Onaylı
11,257
7,649
113
Aranma kararı çıkar gitmesen

musullu58

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
169
56
28
Davacı olduk arkadaşla
Çokta umurumda değildi

Ekli dosyayı görüntüle 731458

Hakkında mevcutlu yani zorla getirilme çıkar bir mahkemeye girmek zorundasin sonrakilere girmesende olur

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,971
1,197
113
hakkında yakalama kararı çıkar bulunduğun an nerde olursan ol koluna kelepçeyi vurur götürürler

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
501
164
43
hakkında ykalama kararı çıkar evıne gelır polısler

musullu58

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
169
56
28
hakkında yakalama kararı çıkar bulunduğun an nerde olursan ol koluna kelepçeyi vurur götürürler
Yok asarlar iyiki savcı falan değilsin dost yanmıştı millet. Kelepçe falan takılmaz karar tebliğ edilir ekiple birlikte mahkemeye götürülür ve genelde mahkeme gününe denk getirilir. Yani arkadasin tabiki gitmesi en iyisi bir mahkemeye her türlü gitmesi lazım.

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,725
12,058
113
Mustekimi sanikmi saniksa mecbur gidecen musteki ise dilekçe yaz

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,971
1,197
113
Yok asarlar iyiki savcı falan değilsin dost yanmıştı millet. Kelepçe falan takılmaz karar tebliğ edilir ekiple birlikte mahkemeye götürülür ve genelde mahkeme gününe denk getirilir. Yani arkadasin tabiki gitmesi en iyisi bir mahkemeye her türlü gitmesi lazım.
kankacığım beni otobüste yoldan aldılar mahkemeye gitmedim diye gece nezarete attılar sabahta nöbetçi savcıya çıktım ifademi verdim yaşanmış olay

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,820
1,757
113
Aynen dilekçe falan ver kral olmadık yerde alıyorlar sabaha karşı otelden almışlardı benide bı kaç saat karakolda bekledim sonra savcıya ifade verdik yani olmadik yerde alirlar