Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mail Filtreleme Hk.

sahan53

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15
5
3
Herkese iyi günler kumarı bırakma kararı aldım sitelerden gelen arama ve SMS için filtrelemeyi yaptım ama mail için nasıl filtreleme yapacağımı bulamadım bilen dostlar yardımcı olabilir mi

Ulrich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
266
109
43
öyle bi karar aldıysan mail telefon hat rehber şifreler aklına ne geliyorsa hepsini değiştir filtrelemeyle olmaz o

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,062
1,563
113
Herkese iyi günler kumarı bırakma kararı aldım sitelerden gelen arama ve SMS için filtrelemeyi yaptım ama mail için nasıl filtreleme yapacağımı bulamadım bilen dostlar yardımcı olabilir mi
Filtreleme nasıl yapılıyor reis

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,851
6,467
113
Google yeterince filtreliyor zaten spama atiyor. Maildeki rehber drive bilgilerini aktar baska sifirdan mail kullan.

klc6262

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
853
277
63
Mailin Önemli Yerlere Kayıtlı Değilse Mailini Komple Kapat Dost. Bunun Dışında Devamlı Spama Düşer Engellesen Bile