Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mal Varlığı Beyanı

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,409
3,234
113
Arkadaşlar icraa olayı için mal varligi beyanı verilmesi gerekmektedir diyor kağıtta bu mal varlığı beyanıni nereye vericez kaykamamlığami kaldı ki üzerime ait hiçbir mal varlığı yok nasıl yapicam daha önce başına gelen biri yardımcı olabilir mi
Bu olay kalkmamış mı hala vay be.Bana da bankalar filan gönderiyordu icra öncesi , hepsinde yazıyordu ama hiç bişey yapmadım sırayla maaşın 4/1'ine icra koyup aldılar

cveneburi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,557
1,324
113
Bu olay kalkmamış mı hala vay be.Bana da bankalar filan gönderiyordu icra öncesi , hepsinde yazıyordu ama hiç bişey yapmadım sırayla maaşın 4/1'ine icra koyup aldılar
Benim de vardı icra dosyalarım yıllar önce, ben de vermedim mal beyanı, umursamadım, haa bir şey de olmadı ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor

Karşı taraf talep ederse, elbette aylarca yatmaz ama içeri girer , sıkıntı olur

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
316
108
43
Mal beyanı zorunluluğu kalktı 15 tane icram var hiç birine mal beyanı vermedim Tek yapmaman gereken taahhütname vermemen veripte ödemezsen hapis cezası var doğru

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,409
3,234
113
Benim de vardı icra dosyalarım yıllar önce, ben de vermedim mal beyanı, umursamadım, haa bir şey de olmadı ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor

Karşı taraf talep ederse, elbette aylarca yatmaz ama içeri girer , sıkıntı olur
Detayı bilmiyorum araştırsın yine,6 banka,4 operatör ve internet,bir de evkurdan gelmişti bana hiçbirinde bişey yapmadım

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,119
1,017
113
Banka herhangi bir avukata vermeden direk kendisi vermiş
Mal beyanı zorunluluğu kalktı 15 tane icram var hiç birine mal beyanı vermedim Tek yapmaman gereken taahhütname vermemen veripte ödemezsen hapis cezası var doğru
Hocam bu taahhütname nasıl veriliyor hani her ihtimale karşı vermememek için

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
289
284
63
İşte mal beyanı verirsen gelmezler adamlar bişey yapamıyor zaten eve geliyolar eşyaları yazıyor tutanak tutuyor yani sana imzalatiyor o imzaladigin şey de ben 5 sene hicbiryere tasinmiycam mal kacirmiycam vs vs o kadar yani 22 milyon banka icrası var bu ülkede rahat ol ama işte ararlar tazik yaparlar ha geldik ha gekicez gelebilirde ama bı zik yapamaz evde altın yoksa tabi 😁
Altın varda gizli yerde okdar kurcalıyorlarmı yatak odasına falan giriyorlarmı evde

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
316
108
43
Ödeyecem diye imza atarsan ödemek zorunda kalırsın ödemezsen hapis cezası var doğru telefonda bile ödeyecem deme

Captain77

Never back down
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,790
651
113
Hocam peki kağıtta neden mal beyanı vermelisiniz diyor kaldı ki pek takmadım mal beyanıni ama bugün videoda gördum bı vatandaşı zorla tutuklanmış hapse götürüyorlardi cep telefonu hacizi için
ben kredi kartından hacizlik oldum bir kaç kere hic beyanda filan bulunmadım basıma gelenden soluyorum belkı yenı bısıler de cıkmıstır bılemeyız en saglıklısı bulundugun yer de ki icra dairesine git bilgi al ne oldugunu ne yapman gerektıgını net olarak soylerler.