Çekim verecek Ken oldu diyor kardesNiye çekim vermedin ki? Amaç 2500 yapmak zaten
Çekim verecek Ken oldu diyor kardesNiye çekim vermedin ki? Amaç 2500 yapmak zaten
Ne boş adamsın ergen msiin düdüsüz tencere 👍Git uyu düdüklü tencere
Dün geceden beri bonuslarda para para 🤣Çekim verecek Ken oldu diyor kardes
TmmAldim 2tlden cevrdim balikcida 3 dkya yok etti balikci oynamayin cok kapali
Biz parayı sildi diyoruz dos sen başka bişey diyorsun 😃
anasayfa da bakiye yenilenmior bende egt de 1k yaptım anasayfaya gidince 250 gözüktü egt gittim 1 spin daha çevirdim düzeldiReis 2500 yapınca direk ana sayfa döndüm çekim vermek için bi bakdım 250 bakiye tekrar çevireim yedi parayı
Sesli güldüm buna. O 250 çekim için düzlennilmiş çeksen tamam'mış 😂Reis 2500 yapınca direk ana sayfa döndüm çekim vermek için bi bakdım 250 bakiye tekrar çevireim yedi parayı
Bende egtde iki kaya yanaştım bahsi yukselttim anda bay bay olduanasayfa da bakiye yenilenmior bende egt de 1k yaptım anasayfaya gidince 250 gözüktü egt gittim 1 spin daha çevirdim düzeldi
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 748204
aldım teşekkür ederim
Ben o manada okmuldur diye düşünmedi desene gitti 3 paket parlementSesli güldüm buna. O 250 çekim için düzlennilmiş çeksen tamam'mış 😂
Sağlık olsun reis. Ciğerlerin sağolsun daha doğrusu 😂Ben o manada okmuldur diye düşünmedi desene gitti 3 paket parlement
Sürekli kayıp edenlerin kulübüne hoş geldinBu da kayıp ettim
Hangi oyun reisCekim talebim verdik bakalım
reel rushda yaptoım 1 dk sürmediHangi oyun reis
Büyük kazanç mi aldın benim gibireel rushda yaptoım 1 dk sürmedi