- 4,000
- 1,190
- 113
Ben de rol açıp bir gariban sevindirme derdindeyim bakalım bekliyoruz
Dost sana zahmet kimlere ulaşacağını söyler misin biz de bilelim zaten belli kişiler takip ettik.@Shellac konuyu kitler misin gerekli kişilere ulaşacağım
3 kişiye ulaşınca da yazar mısın buraya dost@Shellac konuyu kitler misin gerekli kişilere ulaşacağım
Asayiş berkemal3 kişiye ulaşınca da yazar mısın buraya dost
kimler olduğu bildirilsin
kafada soru işaeti kalmasın
ondan sonra da bu şekilde konu açılımı dikkat edelim
AğaçkakanSadece çekirge sesı duyarsın ya karanlıkta öle bır ortam var suan sessızlık hakım
Ağaçkakan burda sonucu beklıyor kakacak sonuca göre 😀😀Ağaçkakan
Babanın oğlu kemal miAğaçkakan burda sonucu beklıyor kakacak sonuca göre 😀😀
Bancı babaBabanın oğlu kemal mi
Lısteye gırme çabaları 😀@Mamoste kardeşim birazdan çıkıp parayı suratınıza çarpacak sizin serseriler
Ben listedeyim oğlum zaten Bi çabam yok zaten kimse takip etmedi 😂Lısteye gırme çabaları 😀
Bize niye kızıyon olm kötü bi şey demedik ki, inşallah para çarpar başka bi şey çarparsa sıkıntı@Mamoste kardeşim birazdan çıkıp parayı suratınıza çarpacak sizin serseriler
Manyak mısın kanka replik yaptım şakaydı bu niye kızayım 😁Bize niye kızıyon olm kötü bi şey demedik ki, inşallah para çarpar başka bi şey çarparsa sıkıntı
Saat 9 dan beri takipte 1 numarada o olur heraldeLısteye gırme çabaları 😀
En çok ona uzulucez deseneSaat 9 dan beri takipte 1 numarada o olur heralde![]()
En son böyle birisini savundum 2K atacaktı 400K falan vuracaktı, bugün bi denk geldim 1₺ arıyor jojo özel oran mı ne alacakmışEn çok ona uzulucez desene
Sağlık olsun be kanka önemli olan katılmaktıEn çok ona uzulucez desene