Çarşamba saat 12:50'de #21 bughays97 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 762 141 43 City elek eder
Çarşamba saat 12:56'de #22 Frank castle Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 3,110 2,148 113 kertis123' Alıntı: Selam dostlar bilindiği gibi haland yok sakatlandı City kötü gidiyor ağırlıklı olarak alt üst ve skor tahminleriniz nedir Genişletmek için tıkla ... Marmoush varsa üst olur 3.5 kadar gider Leicesterin pek bı şansı kalmadı gibi küme düşer %90
kertis123' Alıntı: Selam dostlar bilindiği gibi haland yok sakatlandı City kötü gidiyor ağırlıklı olarak alt üst ve skor tahminleriniz nedir Genişletmek için tıkla ... Marmoush varsa üst olur 3.5 kadar gider Leicesterin pek bı şansı kalmadı gibi küme düşer %90
Çarşamba saat 13:11'de #23 vado90 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Biletci Üye Yeni Üye TC Onaylı 7,529 2,957 113 dost' Alıntı: 2-2 berabere biter ev araba her şeyi bas kaybedersen ne sen beni tanıyorsun ne ben seni, kazanırsan alırım %20 dost Genişletmek için tıkla ... Mükemmel tavsiye ve vaat
dost' Alıntı: 2-2 berabere biter ev araba her şeyi bas kaybedersen ne sen beni tanıyorsun ne ben seni, kazanırsan alırım %20 dost Genişletmek için tıkla ... Mükemmel tavsiye ve vaat
Çarşamba saat 13:11'de #24 vado90 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Biletci Üye Yeni Üye TC Onaylı 7,529 2,957 113 kertis123' Alıntı: Selam dostlar bilindiği gibi haland yok sakatlandı City kötü gidiyor ağırlıklı olarak alt üst ve skor tahminleriniz nedir Genişletmek için tıkla ... İlk yarı 1.5 üst denenir
kertis123' Alıntı: Selam dostlar bilindiği gibi haland yok sakatlandı City kötü gidiyor ağırlıklı olarak alt üst ve skor tahminleriniz nedir Genişletmek için tıkla ... İlk yarı 1.5 üst denenir
Çarşamba saat 13:47'de #25 Atrat Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 792 303 63 Daimon' Alıntı: Reis bu yazı tipini kıllanmayalım görüntü kirliliği yapıyor 🧐 Genişletmek için tıkla ... Bence de kirlilik bende şaşırdım yazıyı görünce
Daimon' Alıntı: Reis bu yazı tipini kıllanmayalım görüntü kirliliği yapıyor 🧐 Genişletmek için tıkla ... Bence de kirlilik bende şaşırdım yazıyı görünce
Çarşamba saat 13:48'de #26 Atrat Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 792 303 63 vado90' Alıntı: İlk yarı 1.5 üst denenir Genişletmek için tıkla ... Kanka maçlarla aran nasıl tutturabiliyonmu
vado90' Alıntı: İlk yarı 1.5 üst denenir Genişletmek için tıkla ... Kanka maçlarla aran nasıl tutturabiliyonmu
Çarşamba saat 16:57'de #27 vado90 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Biletci Üye Yeni Üye TC Onaylı 7,529 2,957 113 Atrat' Alıntı: Kanka maçlarla aran nasıl tutturabiliyonmu Genişletmek için tıkla ... İdare eder herkesin iyi zamanı da olur kötü zamanı da
Atrat' Alıntı: Kanka maçlarla aran nasıl tutturabiliyonmu Genişletmek için tıkla ... İdare eder herkesin iyi zamanı da olur kötü zamanı da