- 2,094
- 733
- 113
Bir gidip bir geliyor payco da zortladiO değil de PayCO ne zaman aktif olur
Bir gidip bir geliyor payco da zortladiO değil de PayCO ne zaman aktif olur
25 mart uyarısı vardı şuan yokSabah baktım lisans iptal fakat içeride parası olanların paralarını çekebilmeleri için o işlemler aktif lisansları iptal oldu diye insanların paralarını payfixe bırakacak halleri yok
böyle giderse heralde temelli kapanıcakPayfix 25 mart sartı kaldırdıl artık bu şart gözükmüyor
Yokşa bence açılır valla 25 mart kurallı gitmişsse güzel jojo mat holi arkadaşına para gönder açılmış güzel oldu ben arkdaşıma attım payco ile çekti bana attıböyle giderse heralde temelli kapanıcak
Aynen öyle dost soydular garibanı soğana çevirdiler hala masum masum kuran seccade ile miting yapıyorlarDevletin başındaki hırsızların adaletin yargıcı gibi takılmaları çok gülünç
Merkez Bankasıymış cüzdan içi transfer işlemlerini geçici olarak askıya almış bddk diye yanlış söylemişim muhtemelen bi yükümlülüğü yerine getirmediler ya da hesaplar incelemeye alındı daha fazla iş çıkmasın diye geçici olarak durdurdular25 mart uyarısı vardı şuan yok
Tammfa kral 25 mart uyarısı dünde vardi 20 bin vardi çektim hesap onayaiz bide çektim geldi 25 mart kalktu inaşşlah 25 marr kalksa güzel olucakMerkez Bankasıymış cüzdan içi transfer işlemlerini geçici olarak askıya almış bddk diye yanlış söylemişim muhtemelen bi yükümlülüğü yerine getirmediler ya da hesaplar incelemeye alındı daha fazla iş çıkmasın diye geçici olarak durdurdular