Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Masak'tan E-Cüzdan Şirketlerine Operasyon

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,215
2,185
113
Sabah baktım lisans iptal fakat içeride parası olanların paralarını çekebilmeleri için o işlemler aktif lisansları iptal oldu diye insanların paralarını payfixe bırakacak halleri yok
25 mart uyarısı vardı şuan yok

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,215
2,185
113
Payfix 25 mart sartı kaldırdıl artık bu şart gözükmüyor

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,215
2,185
113
böyle giderse heralde temelli kapanıcak
Yokşa bence açılır valla 25 mart kurallı gitmişsse güzel jojo mat holi arkadaşına para gönder açılmış güzel oldu ben arkdaşıma attım payco ile çekti bana attı

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
298
176
43
25 mart uyarısı vardı şuan yok
Merkez Bankasıymış cüzdan içi transfer işlemlerini geçici olarak askıya almış bddk diye yanlış söylemişim muhtemelen bi yükümlülüğü yerine getirmediler ya da hesaplar incelemeye alındı daha fazla iş çıkmasın diye geçici olarak durdurdular

Mesutt38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,099
186
63
Ortak.me giremiyorum. Onu da mı kapattılar

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,215
2,185
113
Merkez Bankasıymış cüzdan içi transfer işlemlerini geçici olarak askıya almış bddk diye yanlış söylemişim muhtemelen bi yükümlülüğü yerine getirmediler ya da hesaplar incelemeye alındı daha fazla iş çıkmasın diye geçici olarak durdurdular
Tammfa kral 25 mart uyarısı dünde vardi 20 bin vardi çektim hesap onayaiz bide çektim geldi 25 mart kalktu inaşşlah 25 marr kalksa güzel olucak

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,817
1,754
113
İtibardan tasarruf olmaz çok para lazım çok ver dayı mehteri🤣🤣