- 12,441
- 9,738
- 113
Bol şans dostbence bu maçta penaltı banko. iki takımın da maçlarında penaltı çok çıkıyor. 2.75 oranı var onu aldım asıl hedef penaltıyla kırmızı almak.
Ekli dosyayı görüntüle 758664
İkisinin bir arada olduğu kombin zor gibi duruyor. Umarım olur. Bol şans dost.bence bu maçta penaltı banko. iki takımın da maçlarında penaltı çok çıkıyor. 2.75 oranı var onu aldım asıl hedef penaltıyla kırmızı almak.
Bol şanslarbence bu maçta penaltı banko. iki takımın da maçlarında penaltı çok çıkıyor. 2.75 oranı var onu aldım asıl hedef penaltıyla kırmızı almak.
son 10 senedir arap yarımadasının en iyi forveti kendisi faslı. al ittihad'ı şampiyon yapmıştı tek başına iyi forvettir. bi ara hatırlarsan bi futbolcuyu kırbaçlama videosu düşmüştü arap liginden orada kırbaçlanan futbolcu hamdallah'dı. orada tutmasalar o kırbacı sallayanı gömerdi muhtemelen oraya çok gaddar lavukFatihin takımı değil mi bu
Hamdallah diye bi lavuk var her maç 2 tane atiyor bol şans
Belkide o kirbac sayesinde o kadar iyi oldu pyahahson 10 senedir arap yarımadasının en iyi forveti kendisi faslı. al ittihad'ı şampiyon yapmıştı tek başına iyi forvettir. bi ara hatırlarsan bi futbolcuyu kırbaçlama videosu düşmüştü arap liginden orada kırbaçlanan futbolcu hamdallah'dı. orada tutmasalar o kırbacı sallayanı gömerdi muhtemelen oraya çok gaddar lavuk
Bol şanslar dostbence bu maçta penaltı banko. iki takımın da maçlarında penaltı çok çıkıyor. 2.75 oranı var onu aldım asıl hedef penaltıyla kırmızı almak.
Bol şansdediğim gibi penaltı bankoydu zaten 2.75 beleş orandı kırmızı maçın gerilmesine göre gelir bakalım
Kımse yemezse kendısı yerFatihin aslanları kırmızı yemeden bitmez bu maç