- 99,087
- 53,671
- 113
Takım uygun deil dondic TD için dallasta olsa denenir o takımda olmaz bnce çok zor.sezon bitene kadar yapamayabilirMesela Luka Doncic triple double yapara 8 bin atıcam gelirse 55 bin . denenmeyecek risk değil
Takım uygun deil dondic TD için dallasta olsa denenir o takımda olmaz bnce çok zor.sezon bitene kadar yapamayabilirMesela Luka Doncic triple double yapara 8 bin atıcam gelirse 55 bin . denenmeyecek risk değil
Bravo dostum kaybettinbak 9000 atıldı Wendell e
evet bir daha oynanır ozaman oran daha fazla olur kazanırsın .Bravo dostum kaybettin
doncic geldi bile sayılır ilk yarıdanMesela Luka Doncic triple double yapara 8 bin atıcam gelirse 55 bin . denenmeyecek risk değil
bastın mı kankaMesela Luka Doncic triple double yapara 8 bin atıcam gelirse 55 bin . denenmeyecek risk değil
Abi onu anlıyorum da o oranlardan belli 40 yılda bir olacağı zaten birebir gelecek adamlar belli sabonis olur barnes olurBrocum orana bak çok rahatmi deilmi ordan mevzu belli oluyor zaten.adam yatmış kayışları kopartmis gelmiş dağilmislikla konu açmış he de geç sen
2 ribançundla doncic yatmışAbi onu anlıyorum da o oranlardan belli 40 yılda bir olacağı zaten birebir gelecek adamlar belli sabonis olur barnes olur
Oynasaydi şike diye yeni konu gelmişti, demek ki oynamamış2 ribançundla doncic yatmış
oynadık kardeş oynadık en fazla bu kadar oynattı başka hesaplardan oynadım totalde 9 bin gitti ama gelseydi süper para. 2 ribaundla gitti oda skor belli oluna garbage time oldu girmedi oyunaOynasaydi şike diye yeni konu gelmişti, demek ki oynamamış