Bu adamı niye sinirlendiriyorsun ebe hakem olacak şahıs şu forumda adam mutlu mesut yaşıyor sizin gibilerin yönetimini izleyince sinirleniyorHakem maç yönetmeyi bilmiyor
herşeye faul verdi
faul olan maçları sevmiyorum
az casur oynatsınlar şu oyunu
Vermese öyle bitecekmiş güzel şansYorumlar için teşekkürler arkadaşlar daha önce dedim orta da pozisyonlara korner vermiyor hakemler artık ama yan hakem saolsun verdi. !!
Öyle oldu vallaYorumlar için teşekkürler arkadaşlar daha önce dedim orta da pozisyonlara korner vermiyor hakemler artık ama yan hakem saolsun verdi. !!
@TATAR RAMAZAN fener 3 gol atmadı ondan 3 atsın öyle dedik yeniden topluyorum zararımefete hala boş sözde börcetinide soylicektij ikiside yalan oldugörüldü atıyorsun
Aman dost virgül falan koymamıssın Shellac emin olamadı bir daha okuyo sizin gibilerin yönetimi deyince başkan online oldu dikkat edersenBu adamı niye sinirlendiriyorsun ebe hakem olacak şahıs şu forumda adam mutlu mesut yaşıyor sizin gibilerin yönetimini izleyince sinirleniyor![]()
@TATAR RAMAZAN fener 3 gol atmadı ondan 3 atsın öyle dedik yeniden topluyorum zararı
@TATAR RAMAZAN kod bekliyoruz jojodan ondan kaçırmak istemedim yetişemiyorum kodlara bu kodlardan 3 k çekim yaptımkardeşim görüldü atmasin söylersin hani börcetin nerde
@TATAR RAMAZAN kod bekliyoruz jojodan ondan kaçırmak istemedim yetişemiyorum kodlara bu kodlardan 3 k çekim yaptım
Hahahahah iyi güldüm dost 😄 sizin gibi yönetimin //hakemAman dost virgül falan koymamıssın Shellac emin olamadı bir daha okuyo sizin gibilerin yönetimi deyince başkan online oldu dikkat edersen
bildirimi kapa@TATAR RAMAZAN kod bekliyoruz jojodan ondan kaçırmak istemedim yetişemiyorum kodlara bu kodlardan 3 k çekim yaptım
Sen istedin ya@TheMachine bu numara beni durmadan rahatsız ediyor ya niye verdin bu numarayı
Puahhahahaha@TheMachine ben bonus için istedim birine 2 k ekleme yapmış diye üye olduk bilgilerimi verdim dolsndirici siteye bonus ekleme yapmadı benden yatırım istiyor 1 k ssna güzel sürprizlerim var diye söylüyor resimler atıyor sildim numarasını gene mesaj attı akşam resim atıyor link atıyor sitenin