Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Maxplack | Vurduğunuz Korner Olsun Galatasaray - Antalya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
16000
Kupon Oranı
2.12

godfather

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
958
1,297
93
Hakem maç yönetmeyi bilmiyor
herşeye faul verdi
faul olan maçları sevmiyorum
az casur oynatsınlar şu oyunu
Bu adamı niye sinirlendiriyorsun ebe hakem olacak şahıs şu forumda adam mutlu mesut yaşıyor sizin gibilerin yönetimini izleyince sinirleniyor :)

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
76,166
82,998
113
Bu adamı niye sinirlendiriyorsun ebe hakem olacak şahıs şu forumda adam mutlu mesut yaşıyor sizin gibilerin yönetimini izleyince sinirleniyor :)
Aman dost virgül falan koymamıssın Shellac emin olamadı bir daha okuyo sizin gibilerin yönetimi deyince başkan online oldu dikkat edersen

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,732
3,044
113
iyi bari 7 e 4 11 de bitmiş

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,269
917
113
@TheMachine ben bonus için istedim birine 2 k ekleme yapmış diye üye olduk bilgilerimi verdim dolsndirici siteye bonus ekleme yapmadı benden yatırım istiyor 1 k ssna güzel sürprizlerim var diye söylüyor resimler atıyor sildim numarasını gene mesaj attı akşam resim atıyor link atıyor sitenin

Ekli dosyalar

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,269
917
113
@Theodere dost senin yüzünden üye oldum bide yalancı 2 k ekleme yapmışdi sana hani

TheMachine

𝐝𝐢𝐞 𝐒𝐜𝐡𝐰𝐚𝐫𝐳𝐠𝐞𝐥𝐛𝐞𝐧
Aktif Üye
TC Onaylı
11,277
7,656
113
@TheMachine ben bonus için istedim birine 2 k ekleme yapmış diye üye olduk bilgilerimi verdim dolsndirici siteye bonus ekleme yapmadı benden yatırım istiyor 1 k ssna güzel sürprizlerim var diye söylüyor resimler atıyor sildim numarasını gene mesaj attı akşam resim atıyor link atıyor sitenin
Puahhahahaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...