- 94
- 15
- 8
Aga kural ihlali mi yaptin acaba sade slot yaziyorya sennerde bitirdin cevrimiKardesım nasıl verdınız bızde bakıye 3 k ıken sıldıler
Aga kural ihlali mi yaptin acaba sade slot yaziyorya sennerde bitirdin cevrimiKardesım nasıl verdınız bızde bakıye 3 k ıken sıldıler
Valla ben bigger bass da 2.40 betten 30 . 40 turda girdi bonusa 10 x gitti olay bittii xDÇevrim için en iyi slot egt ve amusnettir 7 8 betten çevirin abi tavsiyesi pragmatikte çöp etmeyin
Gates baska bıraey yok cevrım bıttı cekım dedık yetersız dedı sonrada sılındıAga kural ihlali mi yaptin acaba sade slot yaziyorya sennerde bitirdin cevrimi
çakma siteyi savunmayın burada meritkingin çakmasını yapmış adamlar yem atıyorlar yarın burada sonra ağlamayın param gitti diyeSenin iptal sebebi ne ki hic bisi solemeden nasil siliyorlar yada hangi alannda cevrim yaptin sadece slotta diyor kural ihlali mi yaptin acaba ole de ailerler
Al amk cektim gonderdiler neyini savunmasi kendin bi sik beceremiyon diye bize ne salca oluyon amk cektim gonderdiler hemen adamlar heall oldun arkadasda birsey yanlis yapmis olsa gerek yoksa oduuolar adamlars
çakma siteyi savunmayın burada meritkingin çakmasını yapmış adamlar yem atıyorlar yarın burada sonra ağlamayın param gitti diye
Tebriklerkanka benimkini odediler insallah sikinti cikmaz kural ihlali yapmadiysan oderlerÇekim verdik bakalım
500₺ para filan mı zannediyorsunuz yem atıyorlar 500ünü ödediler yarın 20knı 50knı kim ödeyecek gerizekalıAl amk cektim gonderdiler neyini savunmasi kendin bi sik beceremiyon diye bize ne salca oluyon amk cektim gonderdiler hemen adamlar heall oldun arkadasda birsey yanlis yapmis olsa gerek yoksa oduuolar adamlarEkli dosyayı görüntüle 732610Ekli dosyayı görüntüle 732610
Simdiye kadar olebirseyolmadi sen ne sikim adamsan burnun bokdan ciikmiyor demkki senin boklugun bok boku ceker xD para parayi xD500₺ para filan mı zannediyorsunuz yem atıyorlar 500ünü ödediler yarın 20knı 50knı kim ödeyecek gerizekalı
500₺ ile ne mutlu oluyorsunuz benim paraya ihtiyacım filan mı olduğunu düşünüyorsun sen 100₺ lik bir adamsın görüp bir şey zanneder birisi 5- 10k kaza bela yatırır sonra 100k kazanır olan o adama olmasın yoksa 3 kuruşluk adamsın sana yatırımcı gözü ile bakmadım yaniKonuyu acanlardan allah razi olsun ben kazandim cekimde verdim geldi fazla surmedi herksese basarilar boll sanslarr herkez kazansin hak eden tüm dostlar ... ( O bi sik beceremeyip saga sola bok atanlar bokunuzla mutluluklar dikkat bogulmayin bokunuzda xD )
Gelir dostum benimde bi 20 dk surdu ama geldi tebriklerrrÇekim verdim bekliyorum gelince haber vereceğim
Çekimim geldi paylaşan arkadaşa teşekkür ederimÇekim verdim bekliyorum gelince haber vereceğim
Yavv heee heee amk simdi sana 500 atiyim desem ciplak selfi atican amk bos klavye kurnazligi yapma sana kemik atan olmadi cok paran varsa git oyun oyna burda sik ariuorsan cok bulursun cekinme soleee500₺ ile ne mutlu oluyorsunuz benim paraya ihtiyacım filan mı olduğunu düşünüyorsun sen 100₺ lik bir adamsın görüp bir şey zanneder birisi 5- 10k kaza bela yatırır sonra 100k kazanır olan o adama olmasın yoksa 3 kuruşluk adamsın sana yatırımcı gözü ile bakmadım yani![]()
slot diyo ben canlıda yaptım verdılerAga kural ihlali mi yaptin acaba sade slot yaziyorya sennerde bitirdin cevrimi
Ooo iyi helal tebrikler o zaman baba bi iki arkadasin direk silmislerde bende anlamadimslot diyo ben canlıda yaptım verdıler