Sms gwlmezse kayit olamazsin tekrar kayit ol sayfayi yenile gecmisi silYav sms gelmiyor kayıt olurken vodafone demi sorun var siz nasıl kayıt oldunuz
Iptaller niye oldu ve hangi yontem çektimn dost7 dk da ödedi arkadaşlar site
Bu nasıl bi site olm canlı destek yokBonus sadece slot alanında geçerlidir bonusun 7 kat çevrimi var 500 tl çekim verebilirsiniz ben çekim verdim bol şanslar
Hangi yöntem7 dk da ödedi arkadaşlar site
Emre geldimi kardeşim çekim ben hala bekliyorumIptaller niye oldu ve hangi yontem çektimn dost
dsotum bazen operatorden kaynaklı sorun yasanıor telefonunu bı kapa aç yap ıstersen belkı yararı olurMillet çekim yaptı biz üyelik için sms kodu beklioz
Nasıl çektin ben çekim yapamıyorumÇekim geldi
Yok gelmedi bekliyorum 1saate yakın olduEmre geldimi kardeşim çekim ben hala bekliyorum
Sayfayı yenile bı kaç kez ve canlı destek bot.baglaniyor ya oraya çekim yalacagim cevrimitamamladim deNasıl çektin ben çekim yapamıyorum
Benimde bı 50 dk oldu gelsede Inter maçına oynasak 😂😂Yok gelmedi bekliyorum 1saate yakın oldu
Bazılarına 7 dakkada yollamışlar iptal edip tekrar çekim verdim payfixle 1saate gelmezse havale deniycemBenimde bı 50 dk oldu gelsede Inter maçına oynasak 😂😂
Slot ağır ayarlı boşa üye olmayin