- 7,549
- 3,203
- 113
İnşallahSeride barangay 3 -2 önde. İlk yarı Meralco kötü performans koydu ortaya. 2. Yarı Meralcoyu iyi izle dost. @mertinho50
İnşallahSeride barangay 3 -2 önde. İlk yarı Meralco kötü performans koydu ortaya. 2. Yarı Meralcoyu iyi izle dost. @mertinho50
Bir gözüm onlarda da sanki dünya yıldızları öyle havalı oynuyorlarSeride barangay 3 -2 önde. İlk yarı Meralco kötü performans koydu ortaya. 2. Yarı Meralcoyu iyi izle dost. @mertinho50
Kırdın beniBir gözüm onlarda da sanki dünya yıldızları öyle havalı oynuyorlar![]()
2.yari iki takım da rahat olmayacak hizli tempolu agresif bir oyun çıkar diye düşünüyorum. Devre arası havanın galibiyet getirmeyecegini koçları iyi anlatır onlara.Bir gözüm onlarda da sanki dünya yıldızları öyle havalı oynuyorlar![]()
Hayırdır ne oldu yaKırdın beni
Ins oyle olurda ben bu oyunla 150 yi zor görürler düşünüyorum şansım varsa uzarsa üst olur2.yari iki takım da rahat olmayacak hizli tempolu agresiflik oyun çıkar diye düşünüyorum. Devre arası havanın galibiyet getirmeyecegini koçları iyi anlatır onlara.![]()
Hayırdır ne oldu ya