- 5,600
- 3,580
- 113
Buradan da baktım da voleybol maçı skorlarını girmiyorlar uzun zamandır kardeşim![]()
Women's Basketball
The official Women's Basketball page for the Barry University Buccaneersgobarrybucs.com
22 22 yse en son bi tane yetiyor o zaman gelmiştir inşallah resmi olarak sonuçlanmasını bekleyecen artık böyle maçları bulmak pek mümkün görünmüyor bol şansBuradan da baktım da voleybol maçı skorlarını girmiyorlar uzun zamandır kardeşim
Kusura bakma ben basket sandımBuradan da baktım da voleybol maçı skorlarını girmiyorlar uzun zamandır kardeşim
24 saat bekleyecekmişiz hiç bir yerde skor yok nerden bulduysak 😀Geç geliyor skorlar bi anda kalktiysa siteden ev seti kazanmıştır knk ondan kalkmıştır senin kupon kazanmıştır beklicen artık
Ben bulurum 😀24 saat bekleyecekmişiz hiç bir yerde skor yok nerden bulduysak 😀
Heryerde skor böyle 22-22 de kalmış son set. Allahtan bayram a harçlıksız girmeyiz dedik olana bak 😀
Ekli dosyayı görüntüle 756320
Maç bitmiş hikaye atmis instagram adresleriHeryerde skor böyle 22-22 de kalmış son set. Allahtan bayram a harçlıksız girmeyiz dedik olana bak 😀
Ekli dosyayı görüntüle 756320
Tam angutlar ya ne resmi site ne kendi siteleri Instagram falan bi skor postu atmıyor oynadığımız maça bak 🤣Maç bitmiş hikaye atmis instagram adresleri
25 23 bitmiştir 3-0Tam angutlar ya ne resmi site ne kendi siteleri Instagram falan bi skor postu atmıyor oynadığımız maça bak 🤣
Valla yorumlara baktım kimi 25.23 kazandı yazmış kimi 23.25 kaybetti yazmış 2 skor da bana yarıyor ama kesin saymazlar resmi skor yok diye 😀25 23 bitmiştir 3-0
2. Set kazanır a 2867 bastıydım ondan gelen 5501 i de son set +2.5 dan aldım insallah maçı tamamen kaldırıp parayı komple silmezler. 2. Set ten geleni de silerlerse paketizgece gelir paracıklar
betco bunu çok yapıyor silmezler bakiyeni.2. Set kazanır a 2867 bastıydım ondan gelen 5501 i de son set +2.5 dan aldım insallah maçı tamamen kaldırıp parayı komple silmezler. 2. Set ten geleni de silerlerse paketiz
Attıkları hikaye aralığına bakılırsa 3-0 oda 25 23 bitti demektirValla yorumlara baktım kimi 25.23 kazandı yazmış kimi 23.25 kaybetti yazmış 2 skor da bana yarıyor ama kesin saymazlar resmi skor yok diye 😀