- 352
- 248
- 43
Çek 400kasa 6300 oldu canlıya baglanmadan cekebilirmiyim acaba
Kendi
Günceller sıfırlar spin saklama yapmayı dene yenş
Site yerler 100 geri atar bi
Posta daha çekersin
Çek 400kasa 6300 oldu canlıya baglanmadan cekebilirmiyim acaba
Spin saklama neki 400 cekim verdimÇek 400
Kendi
Günceller sıfırlar spin saklama yapmayı dene yenş
Site yerler 100 geri atar bi
Posta daha çekersin
4000 bakiye olana kadar satın alım olmayan oyunlarda bonus yakalayıp bırakacaktım çekim sonrası 100 lira yatırıp bonusları açıp biraz çevirip çekecektim çakallık yaniSpin saklama neki 400 cekim verdim
Yani her türlü karda olurdu zaten giden 100 TL olurdu yakalansa da4000 bakiye olana kadar satın alım olmayan oyunlarda bonus yakalayıp bırakacaktım çekim sonrası 100 lira yatırıp bonusları açıp biraz çevirip çekecektim çakallık yani
Çekim gelmeyip illegaliteden dolayı 400 ü de çekemeyebilirdi kısmetYani her türlü karda olurdu zaten giden 100 TL olurdu yakalansa da
Tabi orası da var bir ara başıma geldi benim ben hiç spin saklamadim bu zamana kadar spinden sonra direk çıkınca spin sakladı Gibi gozukmustum ama odemislerdi parayıÇekim gelmeyip illegaliteden dolayı 400 ü de çekemeyebilirdi kısmet
bonus talep kısmında onaylandı yazıyorsa dırek soyledıklerı oyunlardan birine gir cıkıyor frespınler bonus aktıf etmek ıcın beklemeye gerek yokeklenmedi hala
Hangi oyunda yaptın kral?kasa 6300 oldu canlıya baglanmadan cekebilirmiyim acaba
sırasıyla big bass splash-clover gold-wild wild riches-big bass float my boat-7 piggiesHangi oyunda yaptın kral?
CD ekliyordaha eklenmedi Ekli dosyayı görüntüle 761264
eywallah cansın hocamCD ekliyor
Çekim geldi mi pekisırasıyla big bass splash-clover gold-wild wild riches-big bass float my boat-7 piggies
1 saat bekledim hadi bakalım şimdi bonus bitti derse kendimi .......CD ekliyor
45 dk beklersin en azCanlı desteğe bak ya 158 kişi var bu saatte vay be
101 dk bekleme süresi verdiCanlı desteğe bak ya 158 kişi var bu saatte vay be