kodla olacaksın ondan yok diyor ben oldum 5000 yaptım 250 yatırdım çekim verdim bekliyorumEvet denem bonusu yok diyor canlı destek
kodla olacaksın ondan yok diyor ben oldum 5000 yaptım 250 yatırdım çekim verdim bekliyorumEvet denem bonusu yok diyor canlı destek
Bitmiş olabilir işte yoksa neden canlı yok desinkodla olacaksın ondan yok diyor ben oldum 5000 yaptım 250 yatırdım çekim verdim bekliyorum
çekim bekleyenler var@Shellac Bonus bitmiş diyorlar konu kilit
Tamamdır. Boşa üye olmasınlar diye yazdım.çekim bekleyenler var
bilgi alışverişi için
biraz daha aktif kalabilir dostum
deneme bonusu promosyonlarda yok ondan demiştir ben ilk üye oldum sordum o zamanda yok dedi kodu girince bakiye eklendiBitmiş olabilir işte yoksa neden canlı yok desin
Hee tamam o zamandeneme bonusu promosyonlarda yok ondan demiştir ben ilk üye oldum sordum o zamanda yok dedi kodu girince bakiye eklendi
Kardeşim 15 el boş geçtiğini görmüşüm ne anlatıyon senHayatımda gördüğüm en tuhaf slotlar prenses 5 el çarpan atmadı siz düşünün
Şimdi aldım knk bitmemişçekim bekleyenler var
bilgi alışverişi için
biraz daha aktif kalabilir dostum
Eyvallah kral Dm atiyomAtayım sigara parası
TebriklerÇEKİM GELİYOR BİLGİNİZ OLSUN YATIRIM YAPABİLİRSİNİZ BOL ŞANS
Hahaha harbiden 3 el boş geçmesi de gayet normal yani her el aticak olsa kaybeden olmazKardeşim 15 el boş geçtiğini görmüşüm ne anlatıyon sen
Varmış hesap doğrulamadan sonra verdi afedersinizkodla olacaksın ondan yok diyor ben oldum 5000 yaptım 250 yatırdım çekim verdim bekliyorum
Bitmedi yokladım ben kod girilmesi gerekiyor ayrıca deneme değil bu etkinlik eski üyeler de alabiliyorTamamdır. Boşa üye olmasınlar diye yazdım.
Anladım birileri bitti canlıya sorduk diyince boşa üye olunmasin diye yazdım. Sonra konu sahibine saydırıyorlar bi tonB
Bitmedi yokladım ben kod girilmesi gerekiyor ayrıca deneme değil bu etkinlik eski üyeler de alabiliyor