- 8
- 10
- 3
Bana SMS geldi .. canlı destekten talep ettim verdi .
1000 TL yap 500 yatır 1 kat yatırım çevrimi yap istedigin miktarda çekim ver ..
Şansınızı deneyin canlı destege SMS geldi deneme bonusu kullanmak istiyorum diyin . Promosyonlar da yok ..
Lisans yok bisey git yatirda 20 dakika sonra odemiyolar diye konu aç burda2500 yapıp 250 çekmeye devam edin o zaman ayrıca çekim limiti de yok. Her bonusa bir şey buluyorsunuz
Lisans yoksa onu bilemem. Genel olarak kötü bonus değil onu diyorum. Lisans yoksa ben zaten yatırmam.Lisans yok bisey git yatirda 20 dakika sonra odemiyolar diye konu aç burda
Kalanları hazirla İsmail
Şansınızı deneyin canlı destege SMS geldi deneme bonusu kullanmak istiyorum diyin . Promosyonlar da yok ..
Her yerde geçerli verdikleri bonus ... İstediğiniz alanda kullanabilirsiniz .. ben paylaşıyım dedim oynamak isteyen oynar herkez kendi bilir arkaşlar
Maaş güzelse benide alsanıza site elemanı olarak
Sanki ben site sahibiyim banane kardeşim site kurucuları kimse ulaş sor 😂😂😂😂Maaş güzelse benide alsanıza site elemanı olarak
yatırım yapılıp çevrim yapılacaksa bunun neresi deneme bonusu
Lisans yok bisey git yatirda 20 dakika sonra odemiyolar diye konu aç burda
1000 TL ye ulaşınca yatırım 500 TL diyor .. yani toplam 1500 TL oluyor bakiye .. 500 TL 1 kat çeviriyorsun istedigin kadar çekim verebiliyorsun dedi canlı bana .. yani 500 çevirince otamatik olarak sonucta yine en az 1000 TL kalır bakiye çekim verebilirsin anlıcan 500 + 500 site vermiş oluyor .. güvenilir mi bilmem ama benin bildiğim bu kadar kardeşim.. size iyi eglenceler iyi geceleryatırım yapılıp çevrim yapılacaksa bunun neresi deneme bonusu
Yatırsanda ödemez kanka der etme reddederseYatırmadan çekim verdim 30 dakikadır beklemede