Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Moskovbet 200 TL Deneme Bonusu

Karasu07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
206
83
28
Bencede ödemez beyler ben yatırım yapmadan çekim verdim 1 saat olcak iptal de etmediler

Clyn0133

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
103
30
28
Dalga geçmeye başladılar artık . Bu deneme bonusu filan değil kardeşim . 500 TL n varsa çoğu sitede 2x mevcut 1 k ile başlıyorsun zaten. Birde deneme bonusu konusu olarak açılıyor . Yazik

akl1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
570
123
43
Güven vermiyor zaten de ne bileyim bakiye 2.5k 500 yatırıp çevirsem en kötü 3k güzel olur ama ödemez gibi duruyor

mendo1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
268
44
28
1000 TL ye ulaşınca yatırım 500 TL diyor .. yani toplam 1500 TL oluyor bakiye .. 500 TL 1 kat çeviriyorsun istedigin kadar çekim verebiliyorsun dedi canlı bana .. yani 500 çevirince otamatik olarak sonucta yine en az 1000 TL kalır bakiye çekim verebilirsin anlıcan 500 + 500 site vermiş oluyor .. güvenilir mi bilmem ama benin bildiğim bu kadar kardeşim.. size iyi eglenceler iyi geceler

eminyesir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
115
84
28

Bana SMS geldi .. canlı destekten talep ettim verdi .
1000 TL yap 500 yatır 1 kat yatırım çevrimi yap istedigin miktarda çekim ver ..
Şansınızı deneyin canlı destege SMS geldi deneme bonusu kullanmak istiyorum diyin . Promosyonlar da yok ..
Knk yapma ben albetlive sitesine aynı bu şekilde yaptım vermediler paramı kaç gün güncelleme var vs diye geçiştirdiler sonra kapandı site

ayhan1334

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
336
111
43
Gelin biz sizi bir güzel sikelim üstünede bize 500 tl verin diyorlar.paylaşmayın arkadaşlar böyle siteleri,neden prim veriyorsunuz böyle merdivenaltı sitelere yazık ya

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,226
1,225
113

1000 TL yap 500 yatır 1 kat yatırım çevrimi yap istedigin miktarda çekim ver ..
Şansınızı deneyin canlı destege SMS geldi deneme bonusu kullanmak istiyorum diyin . Promosyonlar da yok ..
Bana 10 gün önce geldi ama destek ölü birde pek sağlam ayağa benzemiyor diye paylasmadim

osmansahin92

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
81
34
18
Canlı destek bile yok ayrıca sitede deneme bonusu falan yazmıyor dümen

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,547
1,832
113

1000 TL yap 500 yatır 1 kat yatırım çevrimi yap istedigin miktarda çekim ver
şunuda paylaşıyorsunuz ya hayret
Kral paylaşan site adami zaten adam neden paylasmasin para lazim adamlara yolucak kaz lazim mesele paylasmak degil kimse para falan yatirmayacak bazilarinin akli celiniyo ama boş cekim falan gelmez kasinmayin

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,518
9,768
113
dünden beri bu siteyi paylaşıyorlar adamın 8 mesajı var forumda koşup gelmiş bunu paylaşmış. deneme bonusu dediğin şey üyelerin sitenin arayüzü olsun kullanış biçimi vs gibi şeyleri denemesi kaynaklıdır. 500 yatırımla sınırsız çekim için 200 tl deneme bonusunun amacı nedir tam olarak üye siteyi değil site üyeyi denemiş oluyor bu şekilde. ne kafalar ya.

nck1967

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
386
134
43
15 saat sonra odedi ama bence yatirmayin belli olmaz

Deadeyetr46

Yeni üye
Yeni Üye
9
2
3
Beyler deneme bonusu ya da kodlarla yüksek bakiye yapan varmı varsa hâlâ duruyorsa iş görür her türlü ayar çekilir 100 tl çekmeyin bütün parayı çekebilirsiniz