- 2,028
- 571
- 113
canlı canlı veriyorlar AğAdenemeyi nasıl alacaz canlımı verıyor veriyosada canlıya bağlanmıyor
canlı canlı veriyorlar AğAdenemeyi nasıl alacaz canlımı verıyor veriyosada canlıya bağlanmıyor
Senin için kötü bonusa bir örnek versene 500 yatırımlı bonus iyiyse kötüsünü düşünmek bile istemiyorumLisans yoksa onu bilemem. Genel olarak kötü bonus değil onu diyorum. Lisans yoksa ben zaten yatırmam.
Adında hayır yok kendinde hiç olmaz
Bana SMS geldi .. canlı destekten talep ettim verdi .
1000 TL yap 500 yatır 1 kat yatırım çevrimi yap istedigin miktarda çekim ver ..
Şansınızı deneyin canlı destege SMS geldi deneme bonusu kullanmak istiyorum diyin . Promosyonlar da yok ..
2500 yap 250 çek yerine bunları tavsiye ederim. Site guvenilirse tabi. Geçen bir site 100 frespin veriyordu 3000 yap 100 çek onlardan İyi değil mi? En azından yatirdigin miktarin çekim limiti yok. Kendi paran Gibi ama riskin de yok.Senin için kötü bonusa bir örnek versene 500 yatırımlı bonus iyiyse kötüsünü düşünmek bile istemiyorum
Kral paylaşan site adami zaten adam neden paylasmasin para lazim adamlara yolucak kaz lazim mesele paylasmak degil kimse para falan yatirmayacak bazilarinin akli celiniyo ama boş cekim falan gelmez kasinmayin
Reddediliyor çekimlerim bunlar dolandırıcı giden 500 TL olsun siz bari dikkatli olun Dostlar
1000 yap 500 yatır engeli ye mahtap bulama diyor resmen 😂😂Dostum para hala duruyorsa hepsini çekebilirsin yöntemini biliyorum site farketmez
Değmez ama 1000 yap 500 yatır diyor saçmalık sonra ye engeli otur aşşağıcanlı canlı veriyorlar AğA
Değmez ama 1000 yap 500 yatır diyor saçmalık sonra ye engeli otur aşşağı
Biz Milletçe herkese çok güvenip inanmaktan iflah olamıyoruz Halbuki herkesin beyni var kafasında ama öyle birşey ki öyle bir duruma düşürmüşler ki Milletçe bizi herkese inanıp kimseyi görmek bile istemez hale geldik bu durumdan bizi Allah bile kurtaramaz Bence onun için tek dileğim biraz daha sorgulayan birlik olabilen durmadan ileri gidebilen bir Millet Haline Geliriz 🇦🇿🇦🇿Değmez ama 1000 yap 500 yatır diyor saçmalık sonra ye engeli otur aşşağı
Azerbaycan siz bize kardeş filan değilsiniz uzak durun kafi . (✓)Biz Milletçe herkese çok güvenip inanmaktan iflah olamıyoruz Halbuki herkesin beyni var kafasında ama öyle birşey ki öyle bir duruma düşürmüşler ki Milletçe bizi herkese inanıp kimseyi görmek bile istemez hale geldik bu durumdan bizi Allah bile kurtaramaz Bence onun için tek dileğim biraz daha sorgulayan birlik olabilen durmadan ileri gidebilen bir Millet Haline Geliriz 🇦🇿🇦🇿
Ben HataylıyımAzerbaycan siz bize kardeş filan değilsiniz uzak durun kafi . (✓)