- 890
- 578
- 93
nedir sonuçDikkat Edin Dostlar
nedir sonuçDikkat Edin Dostlar
Site dolsndiricimi Rusya ajanimi çıktı siteBütün ip adresleri engelledi Hande Hanzade miydi neydi KorkusundaN 🤣🤣
5075 bakiyeden duruyor yatırımım olan 500 TL ile birliktenedir sonuç
canlı ne dedi çekim red için5075 bakiyeden duruyor yatırımım olan 500 TL ile birlikte
Çekim gondermiyirlarmi dolsndiricimi site5075 bakiyeden duruyor yatırımım olan 500 TL ile birlikte
Dostum 4 farklı İnterneten girip hakkımı arıyayım dedim kontrol ediyorum yazıp engel attı her seferinde 🤣🤣canlı ne dedi çekim red için
Dolsndirici bu site ozaman kimse yatirmasin paraDostum 4 farklı İnterneten girip hakkımı arıyayım dedim kontrol ediyorum yazıp engel attı her seferinde 🤣🤣
Dostum onun için ben yazdım normalde sadece bonus filan takılırım gerekmedikçe mesaj yazmam ama kimse benim gibi sınırsız çekim hayalleriyle borç alıp bunların tuzagına dusmedın dıye yazdımDolsndirici bu site ozaman kimse yatirmasin para
Nasıl bende 2500 duruyorDostum para hala duruyorsa hepsini çekebilirsin yöntemini biliyorum site farketmez
Dolandırıcı Kardeşim 500 TL yatırım yapacağın paranın peşindelernasıl alcaz kişiye özel mi bro
Dostum ödedi mi site?5075 bakiyeden duruyor yatırımım olan 500 TL ile birlikte
Nasıl oluyor oDostum para hala duruyorsa hepsini çekebilirsin yöntemini biliyorum site farketmez