- 16
- 3
- 3
çekim talebi verildiEkli dosyayı görüntüle 716813
Beyler 2. Seviye doğrulama yapana yani kimlik fotoğrafı yükleyen 5 gün boyunca her gün 3usd deneme bonusu veriyorlar. Güvenilir mi fotoğraf yüklenir mi?
çekim talebi verildiEkli dosyayı görüntüle 716813
Beyler 2. Seviye doğrulama yapana yani kimlik fotoğrafı yükleyen 5 gün boyunca her gün 3usd deneme bonusu veriyorlar. Güvenilir mi fotoğraf yüklenir mi?
çekim talebi verildi
[/QUOTE
Afiyet olsun
binance para geldi binance den bankaya nasıl çekecem 1 saattir uğraşıyorum yaçekim talebi verildi
kanka gelen parayı türk lirası yapcan herhalde bende tam bilmiyorumbinance para geldi binance den bankaya nasıl çekecem 1 saattir uğraşıyorum ya
kaç dakika sürdü
Para şuan hangi cinsde?binance para geldi binance den bankaya nasıl çekecem 1 saattir uğraşıyorum ya
try yazıyor reis ibanıma çekmek istiyorumPara şuan hangi cinsde?
2 dk da geldikaç dakika sürdü
Tamam orada çekme yazıyor işte yaz ibani çektry yazıyor reis ibanıma çekmek istiyorum
Gelen kriptoyu Tr binance'a yolla,TL olarak dönüştür ve çek.try yazıyor reis ibanıma çekmek istiyorum
bithero diye bi kripto uygulamasina çektim parayı nasi tlye dönüştürcemGelen kriptoyu Tr binance'a yolla,TL olarak dönüştür ve çek.
Al-sat a gir yukarıdan elindeki para cinsini seç sat a tıklabithero diye bi kripto uygulamasina çektim parayı nasi tlye dönüştürcem
Rica ederim afiyet olsun. 3 doları 4 gün daha alacaksın unutma.şaka gibi 3 dolar aldım 15 çektim 15 İ olduğu gibi ultrabet dolar hesabıma attım kasa 97 $ oldu şimdi onu da çektim gece gece iyi geldi konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum
kimlik ön arkamı istiyorşaka gibi 3 dolar aldım 15 çektim 15 İ olduğu gibi ultrabet dolar hesabıma attım kasa 97 $ oldu şimdi onu da çektim gece gece iyi geldi konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum
Evetkimlik ön arkamı istiyor
Sadece ön atsak olmazmı
Kanka sen önünde yarısını at. Benimle pazarlık niye yapıyorsun 😁😁Sadece ön atsak olmazmı