- 2,138
- 386
- 83
Kral at bana ya işte en çok ben yazdım
25 tl isteyen adamlar var adam 300 500 beğenmiyor çok paran varsa sen dağıtta millet yararlansın kardesimburdan ekmek çıkmaz boşa beklemeyın 300 lira atarsa atar ataca adamda batar yazdıgım yazıya değmez ben kaçar
Kım sınırlendırdı bektaş abımızı ayağa kalksın25 tl isteyen adamlar var adam 300 500 beğenmiyor çok paran varsa sen dağıtta millet yararlansın kardesim
Dağıtım varmı25 tl isteyen adamlar var adam 300 500 beğenmiyor çok paran varsa sen dağıtta millet yararlansın kardesim
Kanka atta bugünlük yüzümüz gülsün25 tl isteyen adamlar var adam 300 500 beğenmiyor çok paran varsa sen dağıtta millet yararlansın kardesim
Adam fenerlı yüzü gülmüyor haklıKanka atta bugünlük yüzümüz gülsün
Aynen kanka kanserbahçeAdam fenerlı yüzü gülmüyor haklı
Ne lâ bu herkes guvenılır adam pesınde 😀😀Odeona üye olmayan 2 3 kişi güvenilir bana yazsin
Kesene bereket cano teşekkürlerThe makina kardesim sen bisey paylaşınca hep konudasin 1 sana çıktı bugün metting kardesim sende dm at 2 kişiye veriyoruz bugun diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar tekrardan görüşmek uzere
Ban yersin silBana 100 kişi yazsın 300 spin 1.60 betten 1 kat çevir çek
Kral bi benide gör yaThe makina kardesim sen bisey paylaşınca hep konudasin 1 sana çıktı bugün metting kardesim sende dm at 2 kişiye veriyoruz bugun diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar tekrardan görüşmek uzere
Kesene bereketThe makina kardesim sen bisey paylaşınca hep konudasin 1 sana çıktı bugün metting kardesim sende dm at 2 kişiye veriyoruz bugun diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar tekrardan görüşmek uzere
Bilmem acaba niye 🤬🤬Nıye 1 k seçtin kanka