- 49
- 23
- 8
Burası Münih mi gardaş diye diye kendimiz mi bulacaz nerde link😁
Nusubet gibiMünihbet nedir ya
İyice suyu cıktı bu sitelerinNusubet gibi
Kanka hakketen bonusmu kovalıyorsun batmadın umarımGoogle da tek bir kaydı bile yok bu site henüz açılmadı ama arkadaş hayalindeki siteyi anlattı heralde bize
dost napcam patlattık tabii, bir dahaki sefere 1.5M inşallahKanka hakketen bonusmu kovalıyorsun batmadın umarım
FarkettimAdam konuyu okuyup zevke geliyor sessizce
Ne beni gösteriyon agaaaaİşte böyle yavsakları engellicen site verir link koymazlar a.q
Ciddimisin brom saka yapiyosundur inş. Vadeliye atip biraksaydin. Ama haklisin bende ayni malım 2m batirdim 2 ay icinde bizden bi bok olmazdost napcam patlattık tabii, bir dahaki sefere 1.5M inşallah
ilk ay veriyor akbank bir şeyler sonra zort. 700 e adam akıllı faiz yok. Para etmiyor. 3-4 M yapıp iyi kötü bir eve bağlayacan ki hemen satıp harcayama. Ev bu, telefon değil ki tak diye satasın. Biz böyle bir şey alınmayacak, bir iş yapamayacak paralar kazandıkça aynı gün batırmaya devam ederizCiddimisin brom saka yapiyosundur inş. Vadeliye atip biraksaydin. Ama haklisin bende ayni malım 2m batirdim 2 ay icinde bizden bi bok olmaz
Kardes okumadınız mı arada bu adam böyle paylaşıyor aradaadam konuda aktif mesajları görüyor linki paylaşmıyor aq
Aralığın 20 25i gibi araba alacaktım bmw veya mercedes 3 4 ayda kumardan 2m biriktirdim araba alacakken gittim batırdım 2 ay once hala toparlanamadım 1xbet ve stakeye yedirdim hepsini kendime gelemedim bi turlu. Holiganın poker turnuvasindan 72k aldık hafta sonu ona seviniyoruz oda 1 saniye surmedi bitmesi 😀 bizden adam olmaz netilk ay veriyor akbank bir şeyler sonra zort. 700 e adam akıllı faiz yok. Para etmiyor. 3-4 M yapıp iyi kötü bir eve bağlayacan ki hemen satıp harcayama. Ev bu, telefon değil ki tak diye satasın. Biz böyle bir şey alınmayacak, bir iş yapamayacak paralar kazandıkça aynı gün batırmaya devam ederiz
Nohut kadar beyniyle bizle makara yapmaya çalışıyor kerkenez 😂Kardes okumadınız mı arada bu adam böyle paylaşıyor arada