- 16,730
- 11,780
- 113
30 tl atıyorsun 800 tl freebet ferdı anlatsınNe var ki Ne o metin
30 tl atıyorsun 800 tl freebet ferdı anlatsınNe var ki Ne o metin
Ne oSağolsun gece redkit yardımcı oldu ama başaramadım
Çok iyiymiş ya ben bunu her türlü çıkarım 800'e30 tl atıyorsun 800 tl freebet ferdı anlatsın
O vakit şansimiz bol olsun diyelim....tsklerDunku rol için nba kupon yaptım sabaha karşı terslik olmazsa sana atarım dost
He bu mu gerek yok şimdi yatırırım iki üç gün sonra ekler hiç Yatırım yok çekim de yok burada
Hayırlı olsun dost buldun parayi rol açsana puahha30 tl atıyorsun 800 tl freebet ferdı anlatsın
Muro dipsiz kuyu gibisin ne atsak boşa gidiyor be şansın yok bahtın kapalı nasip desen almış başını gitmiş Allah'a kalmış senin iş.Bu değil de şöyle bir 1000 lira atacak yok mu
Roll acarız 1000 tl yapımHayırlı olsun dost buldun parayi rol açsana puahha
Selam kardeşim etiket dayanRoll acarız 1000 tl yapım
Muroya danis dost kafana göre oynama adam tam uzman bu konudaRoll acarız 1000 tl yapım
Heee uzman sabah trabzon macına +7 dıyorduMuroya danis dost kafana göre oynama adam tam uzman bu konuda
Aynen öyle Vallahi doğru söylüyorsunMuro dipsiz kuyu gibisin ne atsak boşa gidiyor be şansın yok bahtın kapalı nasip desen almış başını gitmiş Allah'a kalmış senin iş.
Be 😄 Yalan söyleme 4,5 üst diyordumHeee uzman sabah trabzon macına +7 dıyordu
He iyimis demek 4 gol daha çıksa gelecekmiş kuponBe 😄 Yalan söyleme 4,5 üst diyordum
Ferdi bu arkadaşı bı doktora götürünkCekin'in köşeye Sponsor olacak adam geldi bana
Dün gece nereye kayboldunFerdi bu arkadaşı bı doktora götürün
Hocam voleybol ne oldu en son onda kalmıştık saygilarFerdi bu arkadaşı bı doktora götürün
Yattı o dost ya saygılar bizdenHocam voleybol ne oldu en son onda kalmıştık saygilar
Ferdi ye versek simdi o parayı 10 kat yapmisti puahahhYattı o dost ya saygılar bizden