- 39,543
- 17,912
- 113
Eyvallah maykomGeçmiş olsun aga
Eyvallah maykomGeçmiş olsun aga
Yok gerek yok o zamanMuro havale ile
Sen gittin gideli çok değişti herşey can murommYok gerek yok o zaman
Aynen dostum doğru tahminGeçmiş olsun dost profil resminden aynı semtten olduğumuzu düşündüm, belki tanışıyoruzdur da50 50 100, biz Karagümrüklüyüz
)
Bizim de nickten belli olacagi üzere öz FindikzadeAynen dostum doğru tahmin
Ooo dayım hoşgeldinCümleten Selamünaleyküm adamsınız krallar
Ve aleyküm selam..Cümleten Selamünaleyküm adamsınız krallar
Eyvallah kardeşim..tkr özgürlüğün hayırlı olsun.@aSiRuH06 yokken çok sormuşsunuz adamsınız hepiniz
Hoş bulduk KralOoo dayım hoşgeldin
Sağ ol İsabey adamsınEyvallah kardeşim..tkr özgürlüğün hayırlı olsun.
Hg kral, tekrardan dusmemen umidiyleCümleten Selamünaleyküm adamsınız krallar
Sağ ol Kral adamsın Eyvallah ya Bu mft hangisi oluyordu ya Biliyor musun şunu indirelim bari ya Siteye yükleme yaparken bari onu kullanayımHg kral, tekrardan dusmemen umidiyle
Yeni adı ile paypay olarak geçiyor.Sağ ol Kral adamsın Eyvallah ya Bu mft hangisi oluyordu ya Biliyor musun şunu indirelim bari ya Siteye yükleme yaparken bari onu kullanayım
Eyvallah Kral hesabım kapatılmış müşteri temsilcisi ile bağlantıya geç diyor da temsilciyi bulamıyoruzYeni adı ile paypay olarak geçiyor.
Android kullaniyorsan uygulama mevcuttu ama suan bulamadim kral.
PayPay - PayPay Cüzdan
paypay.com.tr
Sabah saatleri normal dostum. Payco zaten 500 e çektiler limitleri. Paypay en uygunu şuan icin bol sans simdidenEyvallah Kral hesabım kapatılmış müşteri temsilcisi ile bağlantıya geç diyor da temsilciyi bulamıyoruz
Cikion selâm vermiyon knk ayıp diger wp kapalı tel ynmda değil tukandyim akşam yazarım wpden knkEyvallah Kral hesabım kapatılmış müşteri temsilcisi ile bağlantıya geç diyor da temsilciyi bulamıyoruz
Aleykümselam Kral Vallahi bir sürü kişi yazmış geride kalmış olabilir adamsın Kral işin gücün rast gitsinCikion selâm vermiyon knk ayıp diger wp kapalı tel ynmda değil tukandyim akşam yazarım wpden knk
Vayyy Muro hadi geçmiş olsun Allah bida göstermesinAleykümselam Kral Vallahi bir sürü kişi yazmış geride kalmış olabilir adamsın Kral işin gücün rast gitsin
Eyvallah Kral adamsınVayyy Muro hadi geçmiş olsun Allah bida göstermesin