- 39,783
- 18,047
- 113
Ne var orada bakalım hemenBetriyal güncel link bilen varmı
Ne var orada bakalım hemenBetriyal güncel link bilen varmı
Benim bildiğim 2 ay olsa sıkıntı olmaz ama 3 ay da sıkıntı oluyorSelamünaleyküm beyler konu açmak istemedim burdan sorayım dedim şimdi gecen ay eşime a55 telefon aldım 2600.odemeli turkcell den faturaya yansitilmadan extra ödeniyor ödemesi 10 gün gecikti hergun sms atıyorlar bunu 15 gün sonra ödesem sorun olurmu
Deneme 250 8 k 1 kNe var orada bakalım hemen
Tek freem kaldı malesef geceye veya akşama yapcam dmfeden atarım knk kuponu@besiktaslitl napti acaba vurdu heralde piyasada yok
90 gün ödemediğin taktirde yasal takip ardından icra takibi ilamsız şekilde. İster ödersin Avukata yoksada babayı alırlar.Selamünaleyküm beyler konu açmak istemedim burdan sorayım dedim şimdi gecen ay eşime a55 telefon aldım 2600.odemeli turkcell den faturaya yansitilmadan extra ödeniyor ödemesi 10 gün gecikti hergun sms atıyorlar bunu 15 gün sonra ödesem sorun olurmu
Hicbirsey olmaz bian önce odesinler diye SMS atıyorlar 25 günde bişey olmazSelamünaleyküm beyler konu açmak istemedim burdan sorayım dedim şimdi gecen ay eşime a55 telefon aldım 2600.odemeli turkcell den faturaya yansitilmadan extra ödeniyor ödemesi 10 gün gecikti hergun sms atıyorlar bunu 15 gün sonra ödesem sorun olurmu
Karagümrükspor yakın sanaMuroya sponsor aranıyor...............…......
Tebrikler sponsor olunur muTSK’ler grandpashbet her zaman en iyisi..
Tehdit mesajı gibj yazıyorlar neymiş sozlesmeniz bozulur hepsini tek seferde ödersin gibi vs90 gün ödemediğin taktirde yasal takip ardından icra takibi ilamsız şekilde. İster ödersin Avukata yoksada babayı alırlar.
YalanTehdit mesajı gibj yazıyorlar neymiş sozlesmeniz bozulur hepsini tek seferde ödersin gibi vs
Şimdi carsidayim 3k turkcell e elden taksit 6k bakkala 2k verdim 500 liram var ay sonunu nasıl getireyimKoskocaman Forum'da elini masaya vuracak kimse yok ya Vay be
Korktum ödedim faturamı odeyemedim dimdizlak kaldım
Aleyküm selam gardasim..keyif moral yok girmedim tele..NasilsinS a Neredesiniz gece gelirsiniz gece de ben olmam