Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,473
9,785
113
Selamünaleyküm beyler konu açmak istemedim burdan sorayım dedim şimdi gecen ay eşime a55 telefon aldım 2600.odemeli turkcell den faturaya yansitilmadan extra ödeniyor ödemesi 10 gün gecikti hergun sms atıyorlar bunu 15 gün sonra ödesem sorun olurmu

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,260
2,849
113
Selamünaleyküm beyler konu açmak istemedim burdan sorayım dedim şimdi gecen ay eşime a55 telefon aldım 2600.odemeli turkcell den faturaya yansitilmadan extra ödeniyor ödemesi 10 gün gecikti hergun sms atıyorlar bunu 15 gün sonra ödesem sorun olurmu
Benim bildiğim 2 ay olsa sıkıntı olmaz ama 3 ay da sıkıntı oluyor

hoseguardian

ᴛᴇғᴇᴄɪ̇
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,764
1,714
113
90 gün ödemediğin taktirde yasal takip ardından icra takibi ilamsız şekilde. İster ödersin Avukata yoksada babayı alırlar.

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,801
2,550
113
Hicbirsey olmaz bian önce odesinler diye SMS atıyorlar 25 günde bişey olmaz