- 11,416
- 4,412
- 113
Üzülme kanka bende sendenim sıradaki role artıkÖdülüm gelmedi kesene bereket![]()
Üzülme kanka bende sendenim sıradaki role artıkÖdülüm gelmedi kesene bereket![]()
Reis kâr yok takip ettikleri için atiyorum herkese atarsam bana bir şey kalmaz maalesef herkese atamiyoruzÖdülüm gelmedi kesene bereket![]()
İşine karışmak gibi olmasın ama Tweente de güzel duruyorMaç 1-1 e gelirse ms 1 girecegim gelmezse alkmar a 10k atacagim
Bende takip ettim ama istemiyorum zaten dostum takılıyorum kesene bereketReis kâr yok takip ettikleri için atiyorum herkese atarsam bana bir şey kalmaz maalesef herkese atamiyoruz
Kanka bende ilk sayfadan beridir varım ama yanlış anlama bana cevapda gelmiyor sorun varsa çıkayım benReis kâr yok takip ettikleri için atiyorum herkese atarsam bana bir şey kalmaz maalesef herkese atamiyoruz
Aklimda al nasr vardi o da atmışİşine karışmak gibi olmasın ama Tweente de güzel duruyor
Haklısın oran bayagi düşüktüHoliden anderlecht kazanir özelini toplamistim 10 orandan burdan fenere cover yapacaktım oran yukselsin beklerken gol oldu işi bozdu
Reis niye sorun olsun dedigim gibi benim asıl hesabimi bilen biliyor kashima ordaki kuponların hepsini takipteydi atamamistim o yüzden ona oncelik verdimKanka bende ilk sayfadan beridir varım ama yanlış anlama bana cevapda gelmiyor sorun varsa çıkayım ben
Tamam reis sorun yokReis niye sorun olsun dedigim gibi benim asıl hesabimi bilen biliyor kashima ordaki kuponların hepsini takipteydi atamamistim o yüzden ona oncelik verdim