- 13,442
- 7,165
- 113
Bilmiyorum tanımıyorum ama kendi paranla yapmadığın rollerde kupon görseli bnce önem arz ediyorVaktim yoktu çalışıyorum ama sırf @Hayroo Gelip kupon yok demesin diye aklımdaydı ondan önce sen sordun bekle geliyor 😁😁😁
Bilmiyorum tanımıyorum ama kendi paranla yapmadığın rollerde kupon görseli bnce önem arz ediyorVaktim yoktu çalışıyorum ama sırf @Hayroo Gelip kupon yok demesin diye aklımdaydı ondan önce sen sordun bekle geliyor 😁😁😁
Tanıyorsunda hesap arkadaşın hesabı benim ki ban yedi 🤣🤣🤣buyur kardeşim için rahat etsin 250 tl için şerefini satanlardan değiliz @egehandro 250 atti benim hesaptada 20tl vardı 265 siteye attım aviator oynadım 1 el 309 oldu onu bastım yeterli mi bu açıklamaBilmiyorum tanımıyorum ama kendi paranla yapmadığın rollerde kupon görseli bnce önem arz ediyor
Tekrar diyorum sana özel birsey degil ama bu durumla cok karsilasiyoz yani kimsenin aklinda soru isareti kalmasin diyrTanıyorsunda hesap arkadaşın hesabı benim ki ban yedi 🤣🤣🤣buyur kardeşim için rahat etsin 250 tl için şerefini satanlardan değiliz @egehandro 250 atti benim hesaptada 20tl vardı 265 siteye attım aviator oynadım 1 el 309 oldu onu bastım yeterli mi bu açıklama
Ne yapıcam 250 tl yle zengin mi olucam ki yalan söyleyelim "dervişin fikri neyse zikride odur" demişler atalarımızTekrar diyorum sana özel birsey degil ama bu durumla cok karsilasiyoz yani kimsenin aklinda soru isareti kalmasin diyr
Cips seninle alakalı da çok soru işareti var kardeş iğneyi başkasına batirmadan önce cuvaldizi kendine batır bı ok.Tekrar diyorum sana özel birsey degil ama bu durumla cok karsilasiyoz yani kimsenin aklinda soru isareti kalmasin diyr
Rollerime gelmezsen olur biter kanka basit bsey buCips seninle alakalı da çok soru işareti var kardeş iğneyi başkasına batirmadan önce cuvaldizi kendine batır bı ok.
Tamam kanka 😁Rollerime gelmezsen olur biter kanka basit bsey bu