Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mustacyo / Kasa 300 Hedef Çok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mustacyo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
182
43
28
Bilmiyorum tanımıyorum ama kendi paranla yapmadığın rollerde kupon görseli bnce önem arz ediyor
Tanıyorsunda hesap arkadaşın hesabı benim ki ban yedi 🤣🤣🤣buyur kardeşim için rahat etsin 250 tl için şerefini satanlardan değiliz @egehandro 250 atti benim hesaptada 20tl vardı 265 siteye attım aviator oynadım 1 el 309 oldu onu bastım yeterli mi bu açıklama

Ekli dosyalar

DubaiÇikolatası

Ĥɛłªl·l
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,442
7,165
113
Tanıyorsunda hesap arkadaşın hesabı benim ki ban yedi 🤣🤣🤣buyur kardeşim için rahat etsin 250 tl için şerefini satanlardan değiliz @egehandro 250 atti benim hesaptada 20tl vardı 265 siteye attım aviator oynadım 1 el 309 oldu onu bastım yeterli mi bu açıklama
Tekrar diyorum sana özel birsey degil ama bu durumla cok karsilasiyoz yani kimsenin aklinda soru isareti kalmasin diyr

Mustacyo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
182
43
28
Tekrar diyorum sana özel birsey degil ama bu durumla cok karsilasiyoz yani kimsenin aklinda soru isareti kalmasin diyr
Ne yapıcam 250 tl yle zengin mi olucam ki yalan söyleyelim "dervişin fikri neyse zikride odur" demişler atalarımız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...