Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Napolibet 500 TL Deneme Bonusu

remarkable

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
109
39
28
Sms sorunu düzelmiş sanirim simdi aldim bonusu cevrimi bitirdim risk alip yatirim yapicam bu alt yapili hic bi sitede sorun yasamadim daha once tekrar bilgilendiririm

byarda

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
130
70
28
ARKADASLAR KONUYA NETLİK GETIREYIM DEDIM SERT ÇIKIŞTIM DURUMU ANLASIN DİYE BOYLE Bİ KONUŞMA YAPTIM GERİ DÖNÜŞÜ NÜ BEKLEYELIM DURUMU TEKNIK E BILDIRMIŞLER BİZDE BEKLERİZ. DÜZELE NE KADAR. KİMSE ÜYE OLMASIN SMS GELMİYOR İSE ÜYE OLMAYIN TŞK.....

KANKA BU HERİFLER YA GERÇEKTEN GERİZEKALI VEYA GERÇEKTEN SADECE ÜYE ÇEKİP DATA TOPLAMAK İÇİN TEZGAH KURMUŞLAR
DÜNDEN BERİ SALAKLARA DURUMU ANLATIYORUM HALA BANA SMS DOĞRULAMASI YAPIP BONUS ALAN YÜZLERCE ÜYEMİZ VAR GİBİ SAÇMA SAPAN CEVAP VERİYORLAR
MALA ANLATIR GİBİ ANLATIYORUM DURUMU YOK ANLAMIYORLAR KOMEDİ RESMEN

HESABINI KAPATMAK İSTEYENLER BURAYA MAİL ATABİLİR ARKADAŞLAR
(TABİ Kİ NE KADAR MAİL ATARSANIZ ATIN HESAP KAPANMAYACAK AMA EN AZINDAN İÇİNİZİ DÖKEBİLİRSİNİZ)

Hesap kapama talepleri yalnızca mail üzerinden gerçekleşmektedir. Tüm talep ve isteklerinizi [email protected]'a iletmenizi rica ederiz.

[/QUOTE]

ayhan1334

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
336
111
43
Napoli'den çok hayır gördük bide sitesini yapmışlar gram güven vermiyor.
Daha siteye girer girmez cebinden birşeyler eksildiğini fark ediyorsun

mehmet3131

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
39
20
8
Yok abi çevrimi tamamlayamadimda site güvenilir değil sanki ayrıca 500u 3 kat çevirip 500 yatırım niye yapioz

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
402
157
43
Aldigimiz 500'ü 3 kat çevirdikten sonra 500 yatırıp 1 kat çevirmeli daha sonrada diledigimiz tutarda çekim yapabilirmişiz sitenin desteği böyle söyluyor

Platz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
203
87
28
çeken yok sanırım ? hala çekim fotosu atan olmamış

Bulbul6060

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
170
36
28
#betlivoçekim çok teşekkürler çekim sadece 5 dakika sürdü 1000011976.jpg

Bulbul6060

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
170
36
28
Çok teşekkürler çekim sadece 5 dakika sürdü 1000011997.jpg

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,531
2,957
113
Beyler mail aldım napolibetten 500 TL deneme bonusu veriyor 500 TL yatirim şartlı sizce güvenilir mi öderler mi yatırım yapılır mı
Temsilci yazdı bana 1k yap 100 çek önerecek gibi konuştu cevap bile vermedim