- 109
- 39
- 28
Sms sorunu düzelmiş sanirim simdi aldim bonusu cevrimi bitirdim risk alip yatirim yapicam bu alt yapili hic bi sitede sorun yasamadim daha once tekrar bilgilendiririm
Kayıt ola basıyorum Kayıt olmuyorSms sorunu düzelmiş sanirim simdi aldim bonusu cevrimi bitirdim risk alip yatirim yapicam bu alt yapili hic bi sitede sorun yasamadim daha once tekrar bilgilendiririm
KANKA BU HERİFLER YA GERÇEKTEN GERİZEKALI VEYA GERÇEKTEN SADECE ÜYE ÇEKİP DATA TOPLAMAK İÇİN TEZGAH KURMUŞLARARKADASLAR KONUYA NETLİK GETIREYIM DEDIM SERT ÇIKIŞTIM DURUMU ANLASIN DİYE BOYLE Bİ KONUŞMA YAPTIM GERİ DÖNÜŞÜ NÜ BEKLEYELIM DURUMU TEKNIK E BILDIRMIŞLER BİZDE BEKLERİZ. DÜZELE NE KADAR. KİMSE ÜYE OLMASIN SMS GELMİYOR İSE ÜYE OLMAYIN TŞK.....
Sms sorunu düzelmiş sanirim simdi aldim bonusu cevrimi bitirdim risk alip yatirim yapicam bu alt yapili hic bi sitede sorun yasamadim daha once tekrar bilgilendiririm
Sıkıntı reisSms sorunu düzelmiş sanirim simdi aldim bonusu cevrimi bitirdim risk alip yatirim yapicam bu alt yapili hic bi sitede sorun yasamadim daha once tekrar bilgilendiririm
cevap gelmemiş senden kralSms sorunu düzelmiş sanirim simdi aldim bonusu cevrimi bitirdim risk alip yatirim yapicam bu alt yapili hic bi sitede sorun yasamadim daha once tekrar bilgilendiririm
yatırım yaptın mı dostBekliyoruz reis site kısaca diyor ki 500 TL yatir 500 tlde bizden mantığı o
yatırım yaptın mı dost
Temsilci yazdı bana 1k yap 100 çek önerecek gibi konuştu cevap bile vermedimBeyler mail aldım napolibetten 500 TL deneme bonusu veriyor 500 TL yatirim şartlı sizce güvenilir mi öderler mi yatırım yapılır mı
Nb#betlivoçekim çok teşekkürler çekim sadece 5 dakika sürdü Ekli dosyayı görüntüle 741622