- 8,752
- 1,969
- 113
Herkese tek tek teşekkür edilir mi 🤣Kardesim su begenen Bol şans dileyenlere bi teşekkür bi begeni atsan güzel olurdu
Ne bileyim bi mesaj teşekürler arkadaslar yada bi begeni bıraksa daha hoş olmazmiHerkese tek tek teşekkür edilir mi 🤣
Streslidir ondan Filipinler uyuz eder adamjNe bileyim bi mesaj teşekürler arkadaslar yada bi begeni bıraksa daha hoş olmazmi
İlk per 26 atan takım 2. Per sadce 8 atıyorNe bileyim bi mesaj teşekürler arkadaslar yada bi begeni bıraksa daha hoş olmazmi
Rezıllıkİlk per 26 atan takım 2. Per sadce 8 atıyor
3. Per 60 sayı loadingRezıllık
40 fıxed3. Per 60 sayı loading
Kral amatör lig ler sıkıntı coluk.cocuk oynuyo ne.olucani kestirmek cok zor nba bile tutturana kadar akla karayi seciyoz bunlar cok zorİlk per 26 atan takım 2. Per sadce 8 atıyor
NBA de aynı 2 gün önce ilk per 38 çikti 16-22 bitti ilk per 2. Per 34-37 bittiKral amatör lig ler sıkıntı coluk.cocuk oynuyo ne.olucani kestirmek cok zor nba bile tutturana kadar akla karayi seciyoz bunlar cok zor
48 fix40 fıxed
Aynen çok inişli çıkışlı performans oluyor kestirmek güçKral amatör lig ler sıkıntı coluk.cocuk oynuyo ne.olucani kestirmek cok zor nba bile tutturana kadar akla karayi seciyoz bunlar cok zor
Aynen öyle basket birazda şans işiNBA de aynı 2 gün önce ilk per 38 çikti 16-22 bitti ilk per 2. Per 34-37 bitti
Dün phila beklenenden çok attı gibi 113Aynen öyle basket birazda şans işi
En sevmediğim huyun şu hee bu huyun yüzünden neler yaşadık 2 gün önce daimon bile dm attı bana 🤣@Naruto hadı kupon yap bekletme bızı
istatistik bi yere kadar adamlarin keyfi olursa atiyo ben alt oynamayı sevmiyorum alissak aslinda para alt bahsindeAynen çok inişli çıkışlı performans oluyor kestirmek güç