Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Naruto | Kasa 500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,063
13,100
113
Yav zaten ben bu senol sevdasini anlamiyom hala misal terim isteyen var gsye inanilmaz bunlarin devri bitti gitsin emekliligin tadini cikarsin ya da boyle ts gibi bir gorev ver oyalansin sacma sapan isler
Aynen o işler eskidendi artık modern Futbola onların kafadı basmaz belli bir yaştan sonra bırskın ülke yönetmek dahil

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,609
3,316
113
Yav zaten ben bu senol sevdasini anlamiyom hala misal terim isteyen var gsye inanilmaz bunlarin devri bitti gitsin emekliligin tadini cikarsin ya da boyle ts gibi bir gorev ver oyalansin sacma sapan isler
aynı hisleri paylaşıyorum, okan hocayı yiyecekler bedavadan neymiş terim avrupada başarılı oluyormus, geldi iste kackere terim son zamanlarda ne basarısını gördük, bi sneyderli kadroda avrupa basarısı oldu, o da cok normal sneyder drogba falan vardı takımda yani, ben yönetsem daha ileri giderdik

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
75,525
47,764
113
aynı hisleri paylaşıyorum, okan hocayı yiyecekler bedavadan neymiş terim avrupada başarılı oluyormus, geldi iste kackere terim son zamanlarda ne basarısını gördük, bi sneyderli kadroda avrupa basarısı oldu, o da cok normal sneyder drogba falan vardı takımda yani, ben yönetsem daha ileri giderdik
Okan suan devam etmeli sonrasi da arda zaten baska dogru secenek yok arda az daha pişsin sonra tabi

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,063
13,100
113
Okan suan devam etmeli sonrasi da arda zaten baska dogru secenek yok arda az daha pişsin sonra tabi
Şuan okanda kadronun kaymağını yiyor bakma işte arda şuan daha iyi olur acayip hırs var terimin eski hali çıkar o adamdan

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,609
3,316
113
arda gelse güzel olur bencede

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
75,525
47,764
113
Şuan okanda kadronun kaymağını yiyor bakma işte arda şuan daha iyi olur acayip hırs var terimin eski hali çıkar o adamdan
La öylede okan bu senede sampiyon olursa ki olacak gibi ayiptir yani :) kimsede kovamaz seneye avrupa basarisi gelmezse gider ama ne olursa olsun

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,609
3,316
113
göztepenin golü silmeyeylerdi iyidi yaw, ozaman atmak zorunda kalırlardı, 1-1 e kitlendi suan skor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...