- 5,856
- 7,820
- 113
bakıyorum maç geliyoEaasy adim 3 nerde
bakıyorum maç geliyoEaasy adim 3 nerde
Ms 1 olacak kanka ben demistim onceden yanilmayiz bu konulardaNe ara aw
Hamsi girince işin içine yanılmıyon puahahMs 1 olacak kanka ben demistim onceden yanilmayiz bu konularda
Fatih tekke iyi bir grafik cizer bu sene ve cok iyi tsli yani boyle adam basarili olurHamsi girince işin içine yanılmıyon puahah
Çok geç. Kalındı amaFatih tekke iyi bir grafik cizer bu sene ve cok iyi tsli yani boyle adam basarili olur
Yav zaten ben bu senol sevdasini anlamiyom hala misal terim isteyen var gsye inanilmaz bunlarin devri bitti gitsin emekliligin tadini cikarsin ya da boyle ts gibi bir gorev ver oyalansin sacma sapan islerÇok geç. Kalındı ama
Aynen o işler eskidendi artık modern Futbola onların kafadı basmaz belli bir yaştan sonra bırskın ülke yönetmek dahilYav zaten ben bu senol sevdasini anlamiyom hala misal terim isteyen var gsye inanilmaz bunlarin devri bitti gitsin emekliligin tadini cikarsin ya da boyle ts gibi bir gorev ver oyalansin sacma sapan isler
aynı hisleri paylaşıyorum, okan hocayı yiyecekler bedavadan neymiş terim avrupada başarılı oluyormus, geldi iste kackere terim son zamanlarda ne basarısını gördük, bi sneyderli kadroda avrupa basarısı oldu, o da cok normal sneyder drogba falan vardı takımda yani, ben yönetsem daha ileri giderdikYav zaten ben bu senol sevdasini anlamiyom hala misal terim isteyen var gsye inanilmaz bunlarin devri bitti gitsin emekliligin tadini cikarsin ya da boyle ts gibi bir gorev ver oyalansin sacma sapan isler
Kesinlikle öyle yavAynen o işler eskidendi artık modern Futbola onların kafadı basmaz belli bir yaştan sonra bırskın ülke yönetmek dahil
Okan suan devam etmeli sonrasi da arda zaten baska dogru secenek yok arda az daha pişsin sonra tabiaynı hisleri paylaşıyorum, okan hocayı yiyecekler bedavadan neymiş terim avrupada başarılı oluyormus, geldi iste kackere terim son zamanlarda ne basarısını gördük, bi sneyderli kadroda avrupa basarısı oldu, o da cok normal sneyder drogba falan vardı takımda yani, ben yönetsem daha ileri giderdik
Şuan okanda kadronun kaymağını yiyor bakma işte arda şuan daha iyi olur acayip hırs var terimin eski hali çıkar o adamdanOkan suan devam etmeli sonrasi da arda zaten baska dogru secenek yok arda az daha pişsin sonra tabi
La öylede okan bu senede sampiyon olursa ki olacak gibi ayiptir yaniŞuan okanda kadronun kaymağını yiyor bakma işte arda şuan daha iyi olur acayip hırs var terimin eski hali çıkar o adamdan
Geldi dedikya gelmez artokbakıyorum maç geliyo![]()
Sasuke yardımcın olsun bol şanslarBeyler keyfi takiplik ve olursa katlamalık rolling yapıcam düşük oranlardan rica ediyorum darlayacak insanlar katılmasın iyi forumlar
Ekli dosyayı görüntüle 756506
Aynen şampiyon olursa zsten daha iyi transfer geliyorLa öylede okan bu senede sampiyon olursa ki olacak gibi ayiptir yanikimsede kovamaz seneye avrupa basarisi gelmezse gider ama ne olursa olsun
osimhen var morata var daha ne gelsin, halandımı getirelim ne istiyorsunuz 🤣Aynen şampiyon olursa zsten daha iyi transfer geliyor
Olum sürekli üstüne ekliyorosimhen var morata var daha ne gelsin, halandımı getirelim ne istiyorsunuz 🤣
icardiyi unutturdular bize cok doyumsuz bir takım olduk yaw 😅Olum sürekli üstüne ekliyor