- 5,814
- 7,746
- 113
Başladı 1xbet mallığı aq
HayırdırBaşladı 1xbet mallığı aq
Kupon tutuyor kazandı yazıyor ama bakiyeye para düşmüyor geçen aradım bunları neymiş yoğunluk olunca ödeme sırası oluyormuş böyle mallık olur mu maçlarımız kaçıyor kardeşim koskoca 1xbet bugün bu mevzu betcolarda olmuyoHayırdır
Belkide ilk yarı bitmeden parayı vermez ha mallarKupon tutuyor kazandı yazıyor ama bakiyeye para düşmüyor geçen aradım bunları neymiş yoğunluk olunca ödeme sırası oluyormuş böyle mallık olur mu maçlarımız kaçıyor kardeşim koskoca 1xbet bugün bu mevzu betcolarda olmuyo
Adamların sistemi yıllardır aynı gram geliştirmiyorlar daKupon tutuyor kazandı yazıyor ama bakiyeye para düşmüyor geçen aradım bunları neymiş yoğunluk olunca ödeme sırası oluyormuş böyle mallık olur mu maçlarımız kaçıyor kardeşim koskoca 1xbet bugün bu mevzu betcolarda olmuyo
Kazandı yazması değil ödendi yazması lazımBelkide ilk yarı bitmeden parayı vermez ha mallar
Yine Naruto yine ben bol şanslar reis
Kank site adı demiyeydin yaaaKazandı yazması değil ödendi yazması lazımbeklicez
Bence çek hemen yatar yatmazKazandı yazması değil ödendi yazması lazımbeklicez
Şimdi dener oevladının biriKazandı yazması değil ödendi yazması lazımbeklicez
Vbet in gözünü seveyim yaa😅
Yemin ederim kuponcu olmak vardı bütün sağlam siteleri biliyonuz oynayabiliyonuz slotçuların sağlam olsa kaç yazar hatta en kötü ödemeler en kötü rtpler o sitelerdeVbet in gözünü seveyim yaa😅
Bu arada iyi bayramlar kobra narutoKazandı yazması değil ödendi yazması lazımbeklicez
Vbet üyeliğim varda hiç oynamadım doğrulama yapmadım2sitede oynuyorum artık 1xbet HoliganbetVbet in gözünü seveyim yaa😅
iyi bayramlar hocamBu arada iyi bayramlar kobra naruto
Bence dediğimi yap bi bakmışsın 1500ü sweete basıp gitmişleriyi bayramlar hocam
Etco alt yapısından baskasında hiç oynayamıyom ne limit koydu ne kısıtlama bonusu sıkıntılı ama 10 numara bana göreVbet üyeliğim varda hiç oynamadım doğrulama yapmadım2sitede oynuyorum artık 1xbet Holiganbet