Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Nazo987 / Böyle Bir Şey Yok

Kupon Miktarı
50
Kupon Oranı
1.90

Error68

Suskunlugumuz adamlıgımızdandır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,778
376
83
181 sayı güzel gidiyor

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
1,666
113
En iyisi kanka fazla zorlama başka zamana inşaallah
Senide başka sefere görelim kanka yarın akşam euro’liq yapacam gelirse senide görürüm biliyorum sende bekledin ama arkadslara söz verdim sanada kupon verdim de seninki zordu başka zamana artık :)

Error68

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,778
376
83
Senide başka sefere görelim kanka yarın akşam euro’liq yapacam gelirse senide görürüm biliyorum sende bekledin ama arkadslara söz verdim sanada kupon verdim de seninki zordu başka zamana artık :)
Canın sağolsun kanka sorın deil baştacısın

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
1,666
113
MK bu devirde patron milletine işin düşmesin ipne sene boyunca sırtımızdan trilyon kazanıyor Ramazan ayı alkollü mekan iş yok diye para istedik ölü numarası yapiyor bu gavat patronlar kadar aç hayatımda görmedim ya

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,089
2,376
113
MK bu devirde patron milletine işin düşmesin ipne sene boyunca sırtımızdan trilyon kazanıyor Ramazan ayı alkollü mekan iş yok diye para istedik ölü numarası yapiyor bu gavat patronlar kadar aç hayatımda görmedim ya
Geçen ki konuda gördüm bunu Normaldir patronların hepsi öyle aynı siteler gibi kaybederken sıkıntı yok yani çalıştığında kazanınca yani çalışmıyorken Tripler üstüne tripler

Error68

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,778
376
83
Neyse dostlar kazancınız daim olsun inşaallah kupon da geldi sayılır Allah'a emanet 24 saattir burfayım gözüm agrıdı kalın saglıcakla

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
1,666
113
Geçen ki konuda gördüm bunu Normaldir patronların hepsi öyle aynı siteler gibi kaybederken sıkıntı yok yani çalıştığında kazanınca yani çalışmıyorken Tripler üstüne tripler
Yok ya bu devirde evin olacak sadece fatura vesaire için çalışacaksın bide mutfak yoksa bildiğin inek sağar gibi sağıyorlar adamı